Gazete Vatan Logo

Hekimoğlu 2. Bölüm izle | Hekimoğlu 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hekimoğlu dizisi 2. Bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Timuçin Esen, Okan Yalabık ve Ebru Özkan Saban’ın paylaştığı dizi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizinin yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Hekimoğlu 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hekimoğlu 2. Bölüm izle…

Hekimoğlu 2. Bölüm izle | Hekimoğlu 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ekranların yeni dizisi Hekimoğlu 2. bölümüyle izleyenlerden yine tam not aldı. Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan, Dr. House dizisinin ülkemize uyarlanan Hekimoğlu dizisi son bölümde Dr. İpek'in zorlamasıyla poliklinik görevine çıkan Hekimoğlu, durumdan memnun olmadığını hastalara belli eder. İpek artık bu durumu kabullenmeye başlamıştır. Diğer taraftan Emre ve Zeynep arasındaki romantik gerilim hızla tırmanmaya başlar. Peki, Hekimoğlu 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

HEKİMOĞLU 2. BÖLÜM ÖZET

Hekimoğlu 2. Bölümde gece terörü atakları yaşayan genç, Ateş Hekimoğlu'nun ilgisini çeker ve sonuç herkes için şaşırtıcı olur.

Hekimoğlu 24 Aralık Salı yayınlanan son bölümde Hekimoğlu, Deniz’in hastalığını incelerken, her türlü ipucunu değerlendirirken, akla gelmedik yöntemler kullanır. Sınırları zorladıkça hem çocuğun ebeveynleriyle hem de İpek’le çatışmalar yaşar. Ne olursa olsun bildiğini okuyan Hekimoğlu sonunda yine haklı çıkmayı başarır. Hekimoğlu'nun bu başarısı İpek ve Orhan'ı da epeyce mutlu eder. Onun zor biri olduğunu bilen İpek aynı zamanda çok da başarılı bir doktor olduğunu görmezden gelmez.

Haberin Devamı

Öte yandan yakın arkadaşı Orhan'daki değişim de Hekimoğlu'nun dikkatinden kaçmaz. Onun özel hayatındaki sıkıntıyı fark eden Ateş Hekimoğlu, tek arkadaşı olan Orhan'ın derdine ortak olmak ister ancak Orhan henüz ona olanları anlatma konusunda kararlı değildir.

HEKİMOĞLU SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HEKİMOĞLU 3. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandıktan hemen sonra haberimiz içerisine eklenecektir.