Gazete Vatan Logo

Hava sıcaklıkları düşecek mi? Kar yağacak mı? İşte hava durumu tahminleri!

Son hava durumu tahminlerine göre, Türkiye'de önümüzdeki haftadan itibaren hava sıcaklıklarında ciddi bir düşüş bekleniyor. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre bu hafta salı gününden itibaren Türkiye genelinde sıcaklıkların azalacağı tahmin ediliyor. Peki, Kar yağacak mı? Yağmur yağacak mı? Bu hafta hava durumu nasıl olacak? İşte hava durumu tahminleri!

Hava sıcaklıkları düşecek mi? Kar yağacak mı? İşte hava durumu tahminleri!

Meteoroloji'den yapılan son tahminlere göre, bu hafta Türkiye'de hava sıcaklıklarında ciddi bir düşüş bekleniyor. Meteoroloji haftalık hava durumu tahminlerini paylaştı. Yapılan son değerlendirmelere göre bu hafta salı gününden itibaren hava sıcaklıkları düşecek. Peki, Kar yağacak mı? Yağmur yağacak mı? Bu hafta hava durumu nasıl olacak? İşte Meteoroloji'nin son hava durumu tahminleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) haftalık hava durumu tahminlerini paylaştı. Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, bu hafta sıcaklıklar düşüyor.

HAVALAR SOĞUYACAK MI? İŞTE SON HAVA DURUMU TAHMİNLERİ!

Mevsim normallerinin 4 ila 10 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının salı gününden itibaren batı kesimlerinden başlayarak Türkiye genelinde azalacağı ve mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin ediliyor.

YAĞMUR YAĞACAK MI?

Buna göre MGM'nin yayınladığı hava durumu haritasına göre hafta geneli yağışlı geçecek.

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Bugün kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Konya'nın batısı, Bolu, Karabük, Düzce, Ordu ve Giresun çevrelerinin yağmur ve sağanak, Kıyı Ege ile Batı Akdeniz kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

Yağışların; Antalya çevreleri, Muğla'nın kıyı kesimleri ile Aydın'ın güneybatı kıyılarında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don, iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının ise mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği öngörülüyor.