Gazete Vatan Logo

Hatay'da art arda depremler...

Hatay'da sabah saatlerinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Depremin büyüklüğü AFAD tarafından 4.7 olarak açıklanırken Kandilli Rasathanesi depremi büyüklüğünü henüz açıklamadı. Deprem ülkesi olan ve birçok şehri fay hattı üzerinde bulunan Türkiye’de vatandaşlar depremle birlikte Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılan son depremleri araştırıyor. İşte Türkiye ve çevresinde meydana gelen son depremler listesi ve güncel veriler….

Hatay'da art arda depremler...

Akdeniz’de, merkez üssü Hatay’ın Yayladağı ilçesi açıkları olan Richter ölçeğine göre 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı’nın merkez üssünü Akdeniz’de Hatay’ın Yayladağı ilçesinin 33 kilometre açığı olarak saptadığı deprem, saat 10.40’ta meydana geldi. Hatay'ın Yayladağı ve İskendurun ilçelerinde de hissedilen deprem, yerin 24.99 kilometre derinliğinde oldu. Aynı bölgede gece 01.30 sıralarında 4.0 büyüklüğünde bir deprem daha meydana gelmişti.

AYNI BÖLGEDE BU KEZ 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Akdeniz’de Hatay’ın Samandağı ilçesi açıklarında meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki depremin ardından saat 11.18'de bölgede ikinci bir deprem oldu. AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı, depremin büyüklüğünü 4.4, merkez üssünü ise Yayladağı ilçesinin 29.81 kilometre açığı olarak açıkladı. Deprem, yerin 36.88 kilometre derinliğinde oldu.

SON DEPREMLER LİSTESİ

Türkiye'de nerdeyse her gün ufak şiddetli dahi olsa depremler meydana geliyor. Vatandaşların merak ettiği depremin büyüklüğü, derinliği gibi tüm bilgiler ise Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılıyor. İşte son depremler listesi…

Haberin Devamı

Türkiye'de depremin şiddeti ve merkez üssü gibi bilgiler AFAD ile Kandilli tarafından paylaşılıyor. İşte son depremler…

DAKİKA DAKİKA SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

AFAD SON DEPREMLER