Gazete Vatan Logo

Hastaneden açıklama geldi

Hastaneden açıklama geldi

Suruç Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Reşat Doğan, yaralıların durumuyla ilgili açıklama yaptı. Başhekim Yardımcısı Doğan, çok sayıda kişinin öldüğünü ve yaralılarda parça tesirli bomba ve yanık izinin bulunduğunu söyledi.

Başhekim Yardımcısı Reşat Doğan, şu açıklamaları yaptı:

Parça tesirli izleri var

"Saldırıyı kınıyorum. Tam bir can pazarı. 30'un üzerinde yaralı geldi. 6 tanesi ölü geldi. Hastaların büyük çoğunluğu diğer hastanelerde. Yanıktan tutun parça tesirliyi kadar her türlü yaralılar var.

Tüm yaralılar ilk olarak buraya getirildi. Buradan diğer hastanelere sevk edildi. İldeki bütün arkadaşlarımız da duyarlılar. Orada gerekli müdahaleler yapılıyor. Ben de bomba patladığında alana girdim. Yerde cesetler vardı ama üzerleri örtülüydü. Açmak istemedim. Çok sayıda ölü var, onu söyleyebilirim."

Ulaşılan bilgilere göre Suruç Devlet Hastanesi'nde bulunan yaralıların isimleri şu şekilde:

Fethi Aydın, İbrahim Halil Nağaz, Ömer Bal, Güneş Erzurumlu, Efe Çatalbaş, Hüseyin Doğan, Zafer Aydın, Leyla Kılıç, Yasin Can Uç, Ali Deniz Esen, Levent Akhan, İnan Söker, İlke Başak Baydar, Muhammed Sezgek, İhsan Oğuzcan Yüzgeç, Özlem Tunç, Sebahattin Pişkinbaş, Volkan Uyar, Seyit Cem Çakmak, Erkut Küçükşahin, Mehmet Şimşek, Güney Alvanoğlu, Ferhat Akyüz ve Sezgin Dağ.

Haberin Devamı