Müge Anlı'da herkes şoka girdi! Eşinin amcasıyla kaçtı, uygunsuz fotoğrafları...
ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te hareketli anlar yaşandı. Ankara'nın Mamak ilçesinde 6 Mayıs'ta kaybolan Seda Aksu'nun eşi Hayati Aksu'nun amcası Emir Aksu ile birlikte kaçtığı ortaya çıktı. Dün birbirlerini suçlayan Seda Aksu ile Emir Aksu bugün aşklarını itiraf etti.

Seda Aksu, dünkü yayında Emir Aksu tarafından zorla kaçırıldığını iddia edip "Beni iyi ki buldunuz Müge Abla" demişti. Müge Anlı'nın "Sözde amca" olarak tanımladığı Emir Aksu ise, Seda beni kandırdı, ithamlarında bulundu.

Yasak aşk yaşayıp sonrasında eşlerine dönmek isteyen gelin ve amca bugün karar değiştirdi.

Üç çocuğunu ve 22 yıllık eşi Gülüş Aksu'yu terk eden Emir Bey, aşkının arkasında olduğunu söyledi.

Seda Aksu ailesinin tüm tepkilerine rağmen evleneceklerini belirtti.

Uygunsuz fotoğrafları yeğeniyle paylaştı!
Gergin anların yaşandığı yayında stüdyoda arttırılan güvenlik önlemleri dikkat çekti.

Ailesinin evine dönmesini istediği Seda: ''Emir bana 15 gün el bebek gül bebek baktı'' açıklamasında bulundu.

Emir Aksu'nun Seda Hanım'ın uygunsuz fotoğrafını yeğenine atması ise canlı yayında tartışıldı.

NE OLMUŞTU
40 yaşındaki Seda Aksu'nun eşinin amcası ile kaçtığına yönelik iddialar vardı. Kayıp kadının annesi, bugünkü canlı yayında yaşananlara daha fazla dayanamadı ve bayıldı.

Gülüş Aksu'nun anlattıklarına göre, 6 Mayıs'ta önce Emir Aksu taksiyle evden uzaklaştı daha sonra ise Seda Aksu ortadan kayboldu. Aile üyeleri de ikilinin birlikte kaçtıklarını fark etmiş oldu. Gülüş Aksu, o günün sabahını da şöyle anlattı:

"Kalktım ki yatakta yok. Biçer için Tokat'a gittiğini söylediği bir mesaj atmış bana. Oradan da Malatya'ya geçeceğim, sakın beni aramayın." yazmış.

Önce Seda'yı aradım. Telefonuna ulaşılamıyordu. O anda Hayati ağabeyim aradı, Seda'nın eşi. "Emir nerede?" diye sordu. Tokat'a gittiğini söyleyince "Emir Tokat'a gitmiyor. Emir ve Seda ikisi birlikte gidiyorlar." dedi.

Programın bugünkü bölümünde ise Seda Aksu'nun ailesi programa konuk oldu.

Yaklaşık 20 yıldır kayınvalidesinin bakımını üstlenen Seda Aksu'nun eşiyle sorunları olduğunu söyleyen anne Arzu Mercan, kızının daha önce defalarca kendisine dert yandığını anlattı.

Öte yandan, programda kızı ile kaçtığı düşünülen Emir Aksu'nun fotoğrafı ekranlara getirilince anne Arzu Mercan fenalaştı. Ayağa kalkan ve nefes almaya çalışan talihsiz kadın bir anda yere yığıldı.




