Gazete Vatan Logo

Erdoğan: Efendileriniz sizi kurtarsın deniliyor...

Erdoğan: Efendileriniz sizi kurtarsın deniliyor...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Dolmabahçe'de gazeteci ve yazarlarla bir araya geldi.

Toplantıya katılmak için aralarında Vatan Gazetesi yazarı Hüseyin Yayman, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila, Akşam gazetesi yazarı Turgay Güler, Star gazetesi yazarları Ahmet Kekeç, Yusuf Ziya Cömert, Osman Can, Hakan Albayrak ve Ahmet Taşgetiren, Hürriyet gazetesi yazarı Akif Beki, Sabah gazetesi yazarları Sevilay Yükselir, Mahmut Övür ve Mehmet Barlas, Yeni Şafak gazetesi yazarları Abdülkadir Selvi, Ali Bayramoğlu ve Salih Tuna, Radikal gazetesi yazarı Avni Özgürel, Bugün gazetesi yazarı Gülay Göktürk, Zaman gazetesi yazarları Ali Bulaç ve Etyen Mahçupyan, Türkiye gazetesi Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'ın da aralarında bulunduğu gazeteci ve yazarlar, Dolmabahçe Ofis'e geldi.



"HÜKÜMETİMİZİ HEDEF ALDILAR"

Toplantıda gündemi değerlendiren Erdoğan'ın konuşmadan satır başları şöyle;

*30 Mart seçimlerinde zaferle çıkacağımızı şimdiden söylemek isterim. Büyüyen ekonomimizin enerji ihtiyacı ve attığımız adımlar bu çevrelerde rahatsızlık oluşturdu.
Bunun yanında içerde gerçekleştirdiğimiz reformlar, çözüm sürecinin başarıyla ilerlemesi içeride ve dışarıda bazılarını rahatsız etti. Çıkarları zedelenenle Türkiye’yi ve hükümetimizi hedef aldılar.



*Yeni Türkiye, eskisinden çıkar sağlayanlar için kabusa dönüştü.

*Milli irade yalnızca silahlı güç değildir.

*AK Parti'nin reformları milli iradenin egemenliği içindir.

*17 Aralık operasyonu Türkiye'nin yürüyüşünü durdurmak içindir.

*17 Aralık operasyonu asla masum değildir.

"GELSİN ŞİMDİ EFENDİLERİNİZ SİZİ KURTARSIN" DENİLİYOR

*Bir savcı eli cebinde “İki dakika süren var, anlat ve çık” dedi. Böyle bir mantık olabilir mi? Ne yazık ki ülkemiz bunları yaşadı yaşıyor. “Gelsin şimdi efendileriniz sizi kurtarsın” deniliyor zanlılara.

"EVLADIM OLSA..."

*Önce yargı mensuplarının hukuka uyması şarttır. Yargının dışında olan hukuksuzluk yapmışsa gereği neyse kim olursa olsun yapılır. Evladım da olsa aynı şekilde biz korumaya değil hukukun arkasında durmaya gayret ederiz

"BU BİR SUİKASTTİR"

*Operasyon milli iradeye yapılan bir suikasttır.

*Büyük yatırımlara girmiş olan girişimciler haklarında dosya açılma suretiyle bu insanlar lekelenmiştir. Bu insanlar bu zamana kadar milyarlarca dolarlık iş yapan insanlar, yatırım yapan insanların ileride durumları ne olacak

*Operasyonun hedefinde Türkiye'nin istikrarı var.

Haberin Devamı