Gazete Vatan Logo

En güzel ve anlamlı Cuma mesajları... (4 Ağustos Cuma namazı saatleri)

Cuma günümün önemi Müslüman alemi için çok büyüktür. Bu özel günde En güzel ve anlamlı Cuma mesajlarını sevdiklerinize göndererek onları mutlu edebilirsiniz. Bu günde yapılan iyiliklerin de kötülüklerin de 2 kat daha fazla yazıldığına inanılır. İşte sizler için derlediğimiz en güzel ve anlamlı Cuma mesajları...

En güzel ve anlamlı Cuma mesajları... (4 Ağustos Cuma namazı saatleri)

Cuma günleri okunan duaların kılınan namazın önemi kat kat fazladır. Hazırladığımız en iyi Cuma mesajlarını sevdiklerinize göndererek onları bugünün öneminden haberdar edebilir, sevindirebilirsiniz. Cuma namazı saatlerine de haberimizden ulaşabilirsiniz.

CUMA NAMAZI SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI

-Allah'ın Selamı Rahmeti, Bereketi üzerimize olsun! Günümüz aydın Cumamız Mübarek Olsun! Hayırlı Cumalar.

-Rablerinden korkanlar bölük bölük cennete sevk edilmektedir. Nihayet oraya vardıklarında kapıları açılır ve bekçileri onlara: Selam sizlere ne hoşsunuz; ebedi olarak içinde kalmak üzere haydi girin oraya derler. Hayırlı Cumalar.

-Mevlana diyor ki; Dua edecek güzel bir gönlün yoksa, güzel yürekli insanlardan dua iste. Hayırlı Cumalar!

-Ömrüne ömür katılsın, Gönlüne meltem saçılsın. Bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın…Derdine derman, gönlüne iman dolsun..! Hayırlı Cumalar.

-Allah’ım! Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere Merhamet buyur. şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
- Günlerinizin en faziletlisi cuma günüdür. Bu sebeple o gün bana çoksa Salavat u Selam getiriniz. Zira sizisin Salat u Selamlarınız bana sunulur. Selam ve Dua ile Hayırlı Cumalar!
-Mevlana diyor ki; Dua edecek güzel bir gönlün yoksa güzel yürekli insanlardan dua iste. Hayırlı Cumalar!
- İnsan; geçmişin hasretlisi, geleceğin özlemcisi, yaşadığı anın şikyetçisidir! Allah bizi şikyet değil şükredenlerden eylesin. (Amin) Hayırlı cumalar.
- Bütün güzelliklerin kilidini kendinde bulunduran Rabbim Hakkımızda en hayırlı kilitleri aç? Amin. Cumamız bayram tadında olsun?
CUMA DUASI
La ilahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammed ün Resûlullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver. Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü eh ad, binbir kere ya Samet, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç. Benim günahım varsa da senin gibi halikım var. Muhammed Aleyhi selam dostum var. İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster. Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana. Amin.

Haberin Devamı