Gazete Vatan Logo

Elif 590. Bölümünde Elif konaktan gidiyor mu?

Elif yeni bölümünde Vildan'ın planı tutar ve Hümeyra Elif'i konaktan kovar.Parla ise konağa geri dönen Reyhan'ı küçük düşürmek için yeni bir oyuna girişir. Zorlu yaşam mücadelesi veren Elif 27 Ekim Cuma günü 20.00'de kanal 7'de...

Elif 590. Bölümünde Elif konaktan gidiyor mu?

Elif 590. bölümünde sevenlerine duygu dolu sahneler yaşatır. Tarık ise Hümeyra'ya Elif'ten dolayı çok mutsuz olduğunu dile getirir. Elif ise kendi hatasını telafi etmek için çırpınır. Zorlu bir yaşam mücadelesi veren Elif yeni bölümüyle kanal 7 ekranlarında olacak.

ELİF 590. BÖLÜM FRAGMANI

Vildan, Elif’i konaktan göndermek için Hümeyra’yı kullanır ve onun Elif’e kızmasını sağlar. Hümeyra Elif’in yaptığı hata yüzünden öfkelenir ve onu konaktan kovmak ister. Fakat Macide Hümeyra’ya engel olur. Tarık ise Hümeyra’ya Elif yüzünden sürekli mutsuz olduğu düşüncesini aşılamaya çalışırken Elif hatasını telafi etmek için kendince bir plan yapar. Öte yandan Reyhan eve dönüp Elif’e kavuştuğu için mutludur, Kerem de Reyhan’ın eve dönmesine sevinmiştir. Parla ise Kerem ve Reyhan arasında bir yakınlık olduğunu sezer. Reyhan’ı Kerem’in gözünde küçük düşürmeye çalışan Parla yeni bir oyunla Reyhan’ı zor durumda bırakır.