Gazete Vatan Logo

E Okul Veli Girişinden (VBS) Not ve Devamsızlık Öğrenme

E Okul veli girişi ile not ve devamsızlık bilgilerine ulaşabilirsiniz. Öğrencilerin tüm bilgilerinin yayınlandığı E Okul üzerinden nasıl işlem yapacağınızı öğrenmek için E Okul detaylarına bakınız.

Öğrencilerin okuldaki durumları ile ilgili bilgi alınabilen E Okul portalı, veliler için de kullanıma sunulmuş durumdadır. Sadece öğrencilerin giriş yaparak not bilgilerini öğrenebildiği bir portal olmayan ve öğrencilerin devamsızlığından okuduğu kitaplara kadar detayların girildiği portal sayesinde veliler öğrencilerini daha iyi bir şekilde takip edebilmektedir. Öyle ki sık sık okula gitmeye gerek kalmadan online olarak bilgi alınabilmesi, bu alanda tüm velilerin işlerini kolaylaştırmış durumdadır. Bu nedenle de istenildiği zaman internet üzerinden portala giriş yapılması yeterli olmaktadır.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

Başlangıçta bilgi sağlaması amacıyla kurulan ve gösterilen ilgi, işleri daha da kolaylaştırması ile daha da geliştirilen E Okul, öğrencilerin kayıt işlemlerinde dahi kullanılmaktadır. Bu bakımdan okul ve öğrenciler ile ilgili işlemlerde en önemli kaynak halinde gelen E Okul portalı için öğrencilerin T.C. kimlik numaralarının kullanılarak giriş yapılması mümkündür. Kolay bir ara yüze sahip olan ve istenilen bilgilere kolay bir şekilde erişilmesini sağlayan portalda öğrencilerin not bilgilerine ve devamsızlık durumu hakkında bilgi alınabilmektedir.

Haberin Devamı

Özellikle devamsızlık konusunda sıkıntısı olan öğrencilerin portal sayesinde takibi kolayca yapılabilmektedir. Okuldaki durumlar kısa süre içerisinde portala aktarıldığı için bu konuda aksama yaşanması da mümkün olmamaktadır. Veliler istedikleri zaman giriş yaparak öğrencilerin güncel devamsızlık bilgisini öğrenebilmektedir.

Devamsızlık gibi portal üzerinde en çok yararlanılan hizmetlerden birisi de not hesaplamadır. Öyle ki özellikle karne dönemlerinde notlar portala yüklendiği için karnelerin alınmadan, sistem üzerinden öğrenilmesi mümkündür.

Tüm bu bilgiler dahilinde online olarak öğrencilerin kontrol edilmesini ve eğitim durumu hakkında bilgi edinilmesini sağlayan portaldan, öğrencisi olan tüm anne ve babalar yararlanabilmektedir. Herhangi bir şekilde ücret ya da üyelik gerektirmeyen portaldan, haberdeki adımları takip ederek yararlanabilirsiniz.

Haberin Devamı