Gazete Vatan Logo

E devlet Şifresi İle Tüm E devlet Hizmetlerine Giriş Yapabilirsiniz

E devlet portalı tüm vatandaşların kullanımına sunulmuştur. internet üzerinden erişim sağlayabileceğinizE Devlet portalı üzerinden sunulan tüm E Devlet hizmetleri için haberin devamını okuyabilirsiniz.

TürkiyeCumhuriyeti vatandaşı olan tüm kişilerin internet üzerinden devletin kurumları üzerinden sunduğu hizmetler hakkında bilgi alabilmesi, sorgulama yapabilmesi ve evrak temin edilmesi mümkündür. Bunun için TürkiyeCumhuriyeti tarafından E Devlet adı altında bir portal oluşturulmuştur. Bu portala devlet tarafından sunulan hizmetler tek tek eklenerek geniş bir sorgulama imkanının olması sağlanmıştır.

E DEVLET


E DEVLET ŞİFRESİ SORGULAMA

Bu portala ilginin büyük olması, hizmetlerin daha da geliştirilmesine katkı sağlamış ve bu konuda vatandaşlar için çok da iyi onlinebir imkan yaratılmıştır. Sizler de E Devlet üzerinden yapmak istediğiniz her türlü işlem için yardım alabilirsiniz.

E Devlet portalından yararlanmak için portal şifresi ve giriş ekranı hakkında bilgi almanız yararlı olacaktır. Bu sayede portaldan herhangi bir sorun yaşamadan yararlanmaya başlayabilirsiniz. Bu portala giriş yapmak için ilk olarak şifre almanız gerekmektedir. Bu şifre işlemlerinde devlet tarafından yetkilendirilmiş olan kurum PTT’dir. Bu nedenle de en yakın PTT şubesine gitmeniz gerekmektedir.

Haberin Devamı

PTT şubesine gittiğinizde görevliye kimliğinizivermeniz gerekmektedir. Bu konudaki önemli detay ise vereceğiniz kimliğin resimli olmasıdır. Aksi halde size portal şifresi teslim edilmeyecektir. Bu konudaki önemli sebep ise kişilerin vatandaşların kişisel bilgilerinin korunmasıdır. Bu bakımdan resimli bir kimlik ile başvuru yaparak portal şifresini alabilirsiniz.

E devlet şifresini aldığınızda şifre için gerekli ücreti de ödemeniz gerekmektedir. Bu şekilde işlemleri yaparak portala erişim sağlayabilirsiniz. Giriş ekranında bulunanTC kimlik alanına kendi TC kimlik numaranızı şifre alanına da PTT’den almış olduğunuz şifreyi girmeniz yeterli olacaktır.

Tüm bilgiler dahilinde siz de bu kapsamda portala giriş yapmak için haberde belirtilen adımları takip ederek şifre almanız ve ardından portala giriş yapmanız yeterli olacaktır. Bu sayede siz de online olarak bu hizmetlerden yararlanabilir ve işlemlerinizi çok daha kolay bir hale getirebilirsiniz.

Haberin Devamı