Gazete Vatan Logo

E-Bordro hizmetini nasıl kullanacağım?

E-Bordro hizmetini kullanarak Emekli Sandığı’na bağlı olarak çalışan kamu hizmetlileri maaş görüntüleme ve belgeleme işlemini yapabilirler. Bu hizmeti nasıl kullanacağınızın bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz.

E-Bordro hizmetini nasıl kullanacağım?

Dijital kamu hizmetleri vatandaşa ve devlet personellerine son derece önemli kolaylıklar ve avantajlar sağlıyor. Özellikle de günümüzün modern internet teknolojilerinin yaşamın her alanında en aktif ve en yoğun şekilde kullanılması ile birlikte kamu hizmetlerinde de önemli kolaylıklardan ve yeni nesil avantajlardan yararlanılıyor. Dijital platform üzerinde yer alan Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü’nün e-bordro uygulama sayfası da kamu personellerine maaş bordrolarını kolay bir şekilde inceleyebilmeleri açısından oldukça önemli bir avantaj sağlıyor. Kamu kurumlarında görev alan devlet personellerinin her ay aldıkları maaşın tüm ayrıntılı bilgilerinin yer aldığı maaş bordroları, yaşamın pek çok alanında gerekli olabiliyor.

Lütfen yönlendirildiğiniz sitede kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız.

E-BORDRO İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Kamu personellerinin aldıkları maaş, maaşlarındaki kesintiler, ikramiyeler ve ek göstergeler gibi tüm bilgilerin ayrıntılı bir şekilde yer alıyor olması maaşlarına ilişkin ayrıntılı bilgiler alabilmelerine yardımcı oluyor. Dijital platform üzerinde yer alan Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü’nün e-bordro hizmet sayfası kamu personellerinin maaş bordrolarını online olarak da inceleyebilmelerine yardımcı oluyor. Son yıllarda hızla gelişen teknoloji sayesinde bilgisayardan veya akıllı cihazlardan internete erişim sağlanabilen her noktadan kolay bir şekilde Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü’nün e-bordro uygulama sayfasından maaş bordrolarının kontrolünü yapabiliyor. Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından dijital platform üzerinde hizmete açılan e-bordro uygulama sayfasında kamu personellerinin bu maaş bordrolarını internet kolaylığında her ay güncel olarak inceleyebilmelerine yardımcı oluyor.

Haberin Devamı

Bankacılık ve daha pek çok işlemde gerekli olan en önemli belgeler arasında yer alan bir belge olması nedeni ile vatandaşlar tarafından son derece sık ve yoğun bir şekilde Maliye Bakanlığı’ndan talep edilebiliyor. Pek çok işlemde kamu personellerine gerekli olan maaş bordrosunu internet üzerinde e-bordro sayfasından görüntüleyebilmek için özel web sayfası bulunurken yeni yapılan değişikle uygulamaya turkiye.gov.tr/e-bordro-sorgulama adresinden erişim sağlanabiliyor. E-bordro uygulama sayfasında yıl ve ay seçimini yaparak, istenen aya özel olan maaş bordrosunu görüntüleyebilme imkanı bulunuyor. Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü’nün e-bordro uygulamasından 4B, 4C ve farklı sözleşmeleriyle çalışan devlet memurları yararlanamıyor. Bu uygulama sayfasından sadece 657 sayılı kanuna tabi devlet memurları yararlanabiliyor.

Haberin Devamı