Gazete Vatan Logo

Doğduğun Ev Kaderindir 9. bölüm fragmanı: Bana kocamla ilgili söylemek istediğin bir şey var mı Benal?

Doğduğun Ev Kaderindir'in dün akşam 8. Bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünün yayınlanmasından sonra diziseverler, ‘’Doğduğun Ev Kaderin’dir 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?’’ diye araştırmaya başladı. İşte Doğduğun Ev Kaderindir 9. bölüm fragmanı yayınlandı.

Doğduğun Ev Kaderindir 9. bölüm fragmanı: Bana kocamla ilgili söylemek istediğin bir şey var mı Benal?

TV8'in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'in merakla beklenen 9. bölüm 1. tanıtımı yayınlandı. Doğduğun Ev Kaderindir dizinin son bölümde Mehdi, Zeynep'e aşık olduğunu itiraf etti. Ancak Benal'in Mehdi ile olan geçmişi ve bebek meselesini Zeynep'e söyleme ihtimali aileyi harekete geçirdi. TV8'in sevilen dizisi 4 Mart 2020 Çarşamba günü saat 20:00'de izleyicisiyle buluşacak. İşte Doğduğun Ev Kaderindir 8. bölüm özeti ve Doğduğun Ev Kaderindir 9. bölüm fragmanı...

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 9. BÖLÜM FRAGMANI!

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 8. SON BÖLÜM ÖZETİ

Zeynep, geleceğinden vazgeçme noktasına gelir. Ancak Mehdi’nin attığı adım, Zeynep’in ayaklarının yere daha da sağlam basmasına destek olur.

Müjgan’ın kapattığını sandığı bazı defterler, hiç beklemediği bir anda açılır. Hayat, Müjgan’ı da zayıf yerlerinden sınamaya başlar.

Zeynep, Mehdi’ye sürpriz yapmaya hazırlanırken kendisi daha büyük bir sürprizle karşılaşacaktır.