Doğduğun Ev Kaderindir

Doğduğun Ev Kaderindir

Son dakika doğduğun ev kaderindir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğduğun ev kaderindir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğduğun ev kaderindir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğduğun Ev Kaderindir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğduğun ev kaderindir gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 doğduğun ev kaderindir haberi bulunmuştur. Tüm doğduğun ev kaderindir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gülcan Arslan, Bali pozlarıyla sosyal medyayı salladı!
Gülcan Arslan, Bali pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Ünlü oyuncu Gülcan Arslan, tatil yaptığı Bali’de objektif karşısına geçti. Instagram sayfasında birbirinden iddialı pozlarını yayınlayan Arslan, sosyal medyayı salladı.
22.04.2023 Magazin
Aşkı Memnu yeni Nihal kim olacak? 2023 Aşkı Memnu filmindeki Nihal’i Helin Kandemir mi canlandıracak, Helin Kandemir kimdir, kaç yaşında, nereli?
Aşkı Memnu yeni Nihal kim olacak? 2023 Aşkı Memnu filmindeki Nihal’i Helin Kandemir mi canlandıracak, Helin Kandemir kimdir, kaç yaşında, nereli? Aşkı Memnu yeni Nihal Helin Kandemir mi, Helin Kandemir kimdir, nereli, kaç yaşında, nereli? Türk dizi tarihinde yerini alan, yayınlandığı dönem kadar tekrarlarıyla da reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu’nun film versiyonu geliyor. Oyuncu kadrosu merak edilirken Nihal karakterini kimin oynayacağı belli oldu.
24.01.2023 Magazin
Bu akşam kırmızı oda var mı? Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman, 58. bölüm bugün yayınlanacak mı?
Bu akşam kırmızı oda var mı? Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman, 58. bölüm bugün yayınlanacak mı? Kırmızı Oda bu akşam var mı, Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman? Kırmızı Oda dizisinin takipçileri Kırmızı Oda’nın bu akşam yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediliyor. Peki, bu akşam Kırmızı Oda var mı?
28.01.2022 Televizyon
Gülcan Arslan kimdir? Gülcan Arslan kaç yaşında, nereli, rol aldığı dizi ve filmler neler? İşte hayatı…
Gülcan Arslan kimdir? Gülcan Arslan kaç yaşında, nereli, rol aldığı dizi ve filmler neler? İşte hayatı… Teoman ve yaz ayında oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile kısa süreli bir aşk yaşayan Gülcan Arslan’ın bir davette yakınlaştığı iddia edildi. Söz konusu gelişmenin ardından Gülcan Arslan’ın nereli, kaç yaşında olduğu, yer aldığı diziler ve hayatı merak konusu oldu. Peki, Gülcan Arslan kimdir?
20.12.2021 Magazin
Alevlerin içine dalan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol'dan önemli açıklamalar!
Alevlerin içine dalan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol'dan önemli açıklamalar! Son olarak 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinde 'Mehdi' karakteriyle izlediğimiz İbrahim Çelikol, önceki gün oğlu Ali ve yakın arkadaşı Birce Akalay ile birlikte Etiler'de görüntülendi. Türkiye'yi saran orman yangınlarında en ön saflarda mücadele eden oyuncu, "Oradaki danışmayı gözümle gördüm" dedi.
11.11.2021 Magazin
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'tan araba pozu!
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'tan araba pozu! Bu yılın sürpriz aşıkları Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, ilişkilerine dolu dizgin devam ediyor. Ünlü ikili sosyal medya pozlarına yenisini ekledi.
15.10.2021 Magazin
Demet Özdemir rol arkadaşını unutmadı!
Demet Özdemir rol arkadaşını unutmadı! Sevilen oyuncu Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde birlikte rol aldığı arkadaşı Engin Öztürk’ün doğum gününü unutmadı.
28.09.2021 Magazin
Elif Sönmez, 'Aziz' kadrosuna katıldı
Elif Sönmez, 'Aziz' kadrosuna katıldı 'Ramo'nun ardından bir süre dinlenen Murat Yıldırım, 'Aziz' isimli dizinin başrol oyuncusu olarak boy gösterecek. Dizinin kadrosuna, son olarak 'Doğduğun Ev Kaderindir'de 'Cemile' rolüyle izlediğimiz Elif Sönmez de dahil oldu.
26.09.2021 Magazin
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aşkıyla ilgili şaşırtan iddia!
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aşkıyla ilgili şaşırtan iddia! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, 2021 yılına yaşadıkları aşkla damga vurmuştu. Şimdi ise Demet Özdemir ve Oğuz Koç'un ilişkisinin reklam olduğuna dair bir iddia ortaya atıldı.
19.09.2021 Magazin
Zor günlerin ardından mesaj!
Zor günlerin ardından mesaj! Ünlü oyuncu zor günleri geride bıraktı ve sevenlerine teşekkür etti.
30.08.2021 Magazin
İbrahim Çelikkol kimdir? İbrahim Çelikkol kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? Oyuncu Çelikkol’un hayatı ile oynadığı dizi ve filmler…
İbrahim Çelikkol kimdir? İbrahim Çelikkol kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? Oyuncu Çelikkol’un hayatı ile oynadığı dizi ve filmler… Basketbolculuk ve modellik kariyerine oyuncu olarak devam eden İbrahim Çelikkol Muğla Milas'taki yangın söndürme çalışmalarına katıldı, itfaiye ekipleriyle birlikte alevlerin termik santrale yaklaşmaması için mücadele etti. Söz konusu görüntülerin sosyal medyaya yansımasıyla ilk oyunculuk deneyimi 2008 yılında 'Pars: Narkoterör' yaşan İbrahim Çelikkol’un biyografisi merak edilmeye başlandı. İbrahim Çelikkol kimdir? İbrahim Çelikkol kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? Oyuncu Çelikkol’un hayatı ile oynadığı dizi ve filmler…
4.08.2021 Gündem
Hülya Duyar kimdir? Hülya Duyar’a ne oldu, kaç yaşında, evli mi? Hülya Duyar’ın oyunculuk kariyeri ve biyografisi
Hülya Duyar kimdir? Hülya Duyar’a ne oldu, kaç yaşında, evli mi? Hülya Duyar’ın oyunculuk kariyeri ve biyografisi Cem Yılmaz’la reklam filmi çekerken fenalaşan Hülya Duyar’ın neden rahatsız olduğu ortaya çıktı. Reklam çekimi sonrası çıktığı tatilde de baygınlık geçiren oyuncunun beyninde büyük bir tümör tespit edildi. Hülya Duyar kimdir, kaç yaşında, evli mi?
3.08.2021 Gündem
Hülya Duyar'dan hayranlarını üzen haber! Beyninde tümör çıktı....
Hülya Duyar'dan hayranlarını üzen haber! Beyninde tümör çıktı.... Son olarak 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinde rol alan Hülya Duyar, Cem Yılmaz’la reklam filmi çekerken fenalaştı. Daha sonra gittiği tatilde de baygınlık geçiren oyuncunun beyninde büyük bir tümör tespit edildiği öğrenildi.
3.08.2021 Magazin
Ebru Cündübeyoğlu gençlere taş çıkardı
Ebru Cündübeyoğlu gençlere taş çıkardı Son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Özlem karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ebru Cündübeyoğlu, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarıyla takipçilerinden tam not aldı.
21.07.2021 Magazin
Bir Zamanlar Çukurova'ya bomba transfer!
Bir Zamanlar Çukurova'ya bomba transfer! İzlenme rekorları kıran 'Bir Zamanlar Çukurova' dizsinde son zamanlarda yaşanan ayrılıklardan sonra yepyeni bir isimden bahsediliyor.
11.07.2021 Televizyon
Kral Kaybederse konusu ne, Gülseren Budayıcıoğlu'nun Kral Kaybederse kitabının özeti?
Kral Kaybederse konusu ne, Gülseren Budayıcıoğlu'nun Kral Kaybederse kitabının özeti? OGM Pictures, yeni sezona hazırlanıyor. Gülseren Budaycıoğlu’nun Kral Kaybederse kitabında uyarlanacak “Kral Kaybederse” dizinin başrolün oyuncusunun Kıvanç Tatlıtuğ olduğu bir süredir konuşuluyordu. Şirketin resmi sosyal medya hesaplarından destekleyici bir paylaşım yapması dedikoduları güçlendirdi. Paylaşıma göre Kıvanç Tatlıtuğ da OGM Pictures saflarına katıldı. Dizi olarak uyarlanacağı iddia edilen Kral Kaybederse kitabının konusu ne, Gülseren Budayıcıoğlu Kral Kaybederse kitabının özeti?
14.06.2021 Gündem
Camdaki kız yeni oyuncu kim, Camdaki kız Hayri'yi kim oynayacak? Camdaki Kız Hayri karakteri tahminleri!
Camdaki kız yeni oyuncu kim, Camdaki kız Hayri'yi kim oynayacak? Camdaki Kız Hayri karakteri tahminleri! Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız, en heyecanlı yerinde sezon finali yapıyor. Ekranlara merhaba dediği andan bu yana Camdaki Kız ilginç ve bir o kadar da etkileyici hikayesi ile izleyenleri ekranlara bağlamayı başarmıştı. Sezon finalinde beklenen düğün gerçekleşiyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız'ın hikayesinde en önemli karakter 'Hayri' sezon finalinin son sahnesinde diziye girecek. Pek çok kişi de Camdaki Kız Hayri karakterini araştırıyor. Dizi ile ilgili bir kaç ünlü oyuncunun adı zikrediliyor. Peki, Camdaki Kız Hayri'yi kim oynayacak? Camdaki kız Hayri kim? Camdaki Kız'ın yeni oyuncusu kim olacak? Hayri karakteri ile ilgili adı geçen o isimler...
10.06.2021 Gündem
Seda Çakmaksoy kimdir? Seda Çakmaksoy’ın oynadığı tiyatrolar ve oyunculuk kariyeri!
Seda Çakmaksoy kimdir? Seda Çakmaksoy’ın oynadığı tiyatrolar ve oyunculuk kariyeri! Seda Çakmaksoy kimdir? sorusuna son olarak 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinde Nuh karakterini canlandıran oyuncu Fatih Koyunoğlu hakkında ortaya attığı iddia sonrası yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Koyunoğlu'nun Kadıköy’de bir eğlence mekânında tiyatro oyuncusu Seda Çakmaksoy’a cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi.
26.05.2021 Gündem
Oyuncu Fatih Koyunoğlu'ndan genç kadına cinsel saldırı!
Oyuncu Fatih Koyunoğlu'ndan genç kadına cinsel saldırı! 'Doğduğun Ev Kaderindir' adlı dizide yer alan oyuncu Fatih Koyunoğlu, iddiaya göre Kadıköy’de bulunan bir eğlence mekanında tanıştığı kendisi gibi tiyatrocu olan Seda Çakmaksoy’a cinsel saldırıda bulundu. Ünlü oyuncunun 10 yıla kadar hapsi isteniyor.
26.05.2021 Magazin
Demet paylaştı sevgilisi Oğuzhan Koç kayıtsız kalamadı!
Demet paylaştı sevgilisi Oğuzhan Koç kayıtsız kalamadı! Son olarak 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinde rol alan Demet Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla ilgi odağı oldu. Özdemir'in paylaşımına sevgilisi Oğuzhan Koç da kayıtsız kalmadı.
19.05.2021 Magazin
Demet Özdemir'den veda paylaşımı: Müthiş bir yolculuktu
Demet Özdemir'den veda paylaşımı: Müthiş bir yolculuktu TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi dün akşam yayınlanan 43. bölümüyle final yaptı. Dizinin başrol oyuncularından Demet Özdemir duygusal bir paylaşımda bulundu.
13.05.2021 Magazin
Demet Özdemir, Oğuzhan Koç'u öpücüklere boğdu!
Demet Özdemir, Oğuzhan Koç'u öpücüklere boğdu! Başrolünde yer aldığı 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinin final sahnesinde giydiği gelinlik ile adından söz ettiren Demet Özdemir bir süredir şarkıcı Oğuzhan Koç ile aşk yaşıyor. Sevgilisiyle verdiği pozlara bir yenisini ekleyen güzel oyuncu, Koç'u doğum günü için romantik bir paylaşım yaptı.
13.05.2021 Magazin
Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı (40. bölüm) yayınlandı mı? Doğduğun Ev Kaderindir 39. son bölüm
Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı (40. bölüm) yayınlandı mı? Doğduğun Ev Kaderindir 39. son bölüm Doğduğun Ev Kaderindir dizi çarşamba günü 39. Bölümüyle ekranlara geldi. TV 8’şn sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’in son bölümünde Barış ve Zeynep akşam yemeğinde oldukça romantik anlar yaşadı. Peki, Doğduğun Ev Kaderindir 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
16.04.2021 Gündem
'Camdaki Kız' başlıyor! Türk televizyon tarihinde bir ilk...
'Camdaki Kız' başlıyor! Türk televizyon tarihinde bir ilk... Uzun süredir fragmanları yayınlanıyordu. İzleyiciler büyük bir merakla bekliyordu. Burcu Biricik'in başrolünü üstlendiği 'Camdaki Kız' bu akşam seyircileriyle buluşacak. Böylece Türk televizyonlarında bu akşam bir ‘ilk’ yaşanacak. ‘Camdaki Kız’ ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında olacak.
8.04.2021 Televizyon
Demet Özdemir'den rol arkadaşına veda! 'Ne güzel adamsın'
Demet Özdemir'den rol arkadaşına veda! 'Ne güzel adamsın' Senaryo gereği Doğduğun Ev Kaderindir dizisine veda eden İbrahim Çelikkol hayranlarını hüzne boğdu. Doğduğun Ev Kaderindir'in Mehdi'si İbrahim Çelikkol'a partneri Demet Özdemir de duygusal bir paylaşım ile veda etti.
1.04.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Doğduğun Ev Kaderindir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğduğun ev kaderindir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.