Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi için yapılan çalışmaları bizzat yerinde görmek için Antalya'ya geldiğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'da

Antalya'da 15-16 Kasım tarihlerinde düzenlenecek G20 Liderler Zirvesi öncesindeki çalışmaları yerinde görmek üzere kente gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, havalimanında çok sayıda vatandaş, sevgi gösterisiyle karşıladı.

Cumhurbaşkanlığına ait otobüsün içinden kendisini karşılayan vatandaşlara seslenen Erdoğan, Antalya'nın G20 Zirvesi'ne evsahipliği yapacağını hatırlatarak, "Dünya ekonomisinin yüzde 85'ini temsil eden ülkelerin liderleri inşallah sizin, bizim misafirimiz olacaklar. 4 gün burada yoğun bir çalışmamız olacak" dedi.

Erdoğan, konuk ülkelerin yoğun bir ekiple Antalya'ya geldiğine işaret ederek, şöyle konuştu:

"Yani yaklaşık 10 bin civarında insan belirlenen alan içinde yerlerini alacaklar. Siz her zamanki evsahipliğinizi en başarılı şekilde yapacaksınız. Buna olan inancımız tam olduğu için zaten Antalya'yı G20 Zirvesi'ne aday olarak gösterdik. İnşallah önümüzdeki yıl bir de EXPO olayımız var. Antalya böylece uluslararası camiada çok farklı bir konuma yerleşmiş oluyor. Ben bugün yapılan çalışmaları bizzat yerinde görmek istedim, onun için geldim. Çok fazla kalamıyorum çünkü nerede ne var bir göreyim istedim ki en az eksikle inşallah bu zirveyi gerçekleştirelim istiyorum."

Haberin Devamı