Gazete Vatan Logo

Cesur Yürek'in ilk bölümü için heyecanlı bekleyiş sürüyor!

Show TV ekranlarından izleyicilerle buluşacak olan Cesur Yürek için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Dinamik oyuncu kadrosu ile oldukça dikkat çeken Cesur Yürek'in tanıtım fragmanları yayınlandı. Cesur Yürek 13 Ekim'de Show TV ekranlarında!

Cesur Yürek'in ilk bölümü için heyecanlı bekleyiş sürüyor!

Cesur Yürek dizisi, bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri konu ediyor. Aksiyon sahneleri ile izleyenleri büyüleyecek olan dizi için dizi severler sabırsızlıkla bekliyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı oturuyor.

Yapımcılığını Fark Film'in üstlendiği dizinin başrollerini; aksiyon dizilerinin yeni starı Onur Tuna, usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal ve güzelliği kadar oyunculuğuyla da ses getiren Ruveyda Öksüz yer alıyor.

CESUR YÜREK 1. TANITIM FRAGMANI

Yapımcılığını Fark Film'in üstlendiği dizinin başrollerini; aksiyon dizilerinin yeni starı Onur Tuna, usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal ve güzelliği kadar oyunculuğuyla da ses getiren Ruveyda Öksüz yer alıyor. Bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri de konu edinen "Cesur Yürek"in yönetmenliğini Kudret Sabancı yaparken, senaryosunuCüneyt Aysan ve Ozan Aksungur kaleme alıyor.

CESUR YÜREK 2. TANITIM FRAGMANI