Gazete Vatan Logo

Bursa 1. bölge seçim sonuçları 2023: Bursa Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonuçları canlı seçim sonucu ve oy oranı

Bursa 1. bölge seçim sonuçları 2023 secim2023.gazetevatan.com adresinden canlı takip edilebiliyor. Cumhurbaşkanı adaylarının aldıkları oy sayıları ve milletvekili oy oranlarının canlı ve anlık olarak aktarılıyor. 14 Mayıs genel seçim sonuçlarında Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan yarıştı. 14 Mayıs genel seçim sonuçları YSK yasaklarının kalkmasıyla birlikte açıklanmaya başlandı. Bursa 1. bölge seçim sonuçlarına göre Bursa'da Cumhurbaşkanı oy sayıları ve ittifak partilerinin aldıkları oy oranları belli oluyor. Seçim sonuçları sorgulama sayfası da haberimizde...

Bursa 1. bölge seçim sonuçları 2023: Bursa Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonuçları canlı seçim sonucu ve oy oranı

14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçlarının yanısıra oy pusulasında yerini alan cumhurbaşkanı adaylarının aldıkları oy sayıları da secim2023.gazetevatan.com canlı takip sayfasından takip ediliyor. 20 milletvekilini TBMM'ye gönderecek Bursa'da kazanan parti için büyük öneme sahip olacak. 2 seçim bölgesine sahip olan Bursa'da 1. bölgede yer alan Büyükorhan, Karacabey, Mustafakemalpaşa, Nİlüfer, Orhaneli, Osmangazi ilçeleri seçim sonuçları merakla sorgulanıyor.

BURSA 1. BÖLGE SEÇİM SONUÇLARI - CANLI OY ORANI

YSK'nın seçim yasakları sona erdi. Oy verme işlemi saat 17:00'da bitti. 18:30 itibariyle seçim yasakları sonra erdi. Basın yayın organları da YSK'dan gelen karar sonrası Bursa 1. bölge cumhurbaşkanı seçim sonucu, milletvekili oy oranlarının yanısıra hangi ittifakın kazandığı da yer alıyor.

secim2023.gazetevatan.com Bursa 1. bölge seçim sonuçları sorgulamanın adresi olacak.

BURSA SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Bursa'da Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı'nın aldığı oy oranları da secim2023.gazetevatan.com adresinde canlı olarak takip edilebilecek.

Haberin Devamı