Gazete Vatan Logo

Bu gece Trakya'dan giriş yapacak: Edirne, Kırklareli, Tekirdağ buz kesecek. Salı sabahı İstanbul'u 10 derece birden vuracak!

İstanbul'un beklediği soğuk hava Balkanlar'dan giriş yapacak. Trakya bölgesindeki şehirlerimiz Edirne, Kırklareli, Tekirdağ buz kesecek. 10 derece birden düşecek ani düşüş İstanbul'u keskin bir şekilde vuracak. 9 Ocak Salı sabahı kar yağışı yüksek kesimlerde kendini gösterecek.

Bu gece Trakya'dan giriş yapacak: Edirne, Kırklareli, Tekirdağ buz kesecek. Salı sabahı İstanbul'u 10 derece birden vuracak!

Uzun süredir merakla beklenen soğuk havalar Türk hava sahasına giriş yapıyor.

Meteoroloji uzmanları tarafından konu hakkında bilgilendirmeler de gelmeye devam ediyor. Hava Forum, soğuk havanın Balkanlar'dan geldiğini, gece geç saatlerde ülkemize giriş yapmaya hazırlandığını açıkladı.

"İSTANBUL'U 10 DERECE BİRDEN VURACAK"

Hava Forum, Pazartesi 23:30'dan itibaren Türkiye'ye giriş yapması beklenen soğuk hava dalgasının Salı sabahı tüm İstanbul'u etkisi altına alacağını söyledi. Bu gelişmeden ilk etkilenecek olan Trakya bölgesindeki şehirlerimiz Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ olacak. Bu illerimizin yüksek kesimlerinde kar olması bekleniyor.

Hava Forum'un paylaşımı:

"Balkanlar'dan soğuk hava ülkemize doğru yola çıktı. Akşam 21 civarı Trakya'dan giriş yapacak. 23:30'dan sonra İstanbul'da keskin bir soğuk hissedilecek. 10 derece birden düşüş var, yükseklerde kar görülebilir. Salıdan itibaren hava buz gibi, kalın giyinin, hasta olmayın dikkat!"