Gazete Vatan Logo

Bodrum Masalı 38. yeni bölüm fragmanlarına göre dizide sular durulmuyor!

Bodrum Masalı 38. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Bodrum'da sular durulmuyor; çiftleri büyük problemler bekliyor! Su, Kelebek'i terk ediyor! Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümüyle 21 Mayıs Pazar 20.00'de!

Bodrum Masalı 38. yeni bölüm fragmanlarına göre dizide sular durulmuyor!

Ekranların sevilen dizisi Bodrum Masalı 38. yeni bölüm 2. fragmanı izleyiciyle buluştu.Faryalı, Ateş ve Kelebek'ten Bora'ya beklenmeyen yardım eli! Annesinin ölümü ile bozguna uğrayan Bora, Evren ve Gözde'nin kendisini ihbar etmesi sonucu annesinin cenazesine katılamayacak duruma geliyor ama Faryalı'nın önderliğinde gelen yardım eli, işlerin seyrini değiştiriyor.

Gözde, herkese oynadığı bebek oyunundan sonra Evren ile iş birliği yapması, ikisinin de foyasını ortaya çıkarır. Bora, intikam yemini ederken yardımına düşman olduğu Faryalı koşar. Faryalı, Kelebek ve Ateş'in de desteğini alacak olan Bora, şimdi her zamankinden daha güçlüdür.

Bodrum Masalı 38. Bölüm, 21 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

BODRUM MASALI 38. BÖLÜM ÖZETİ

Bora, annesinin cenazesini toprağa verebilmek için yakalanma riskine rağmen Bodrum’a dönmeye karar verir. Bu tam Evren’in aradığı fırsattır, Gözde’yi de planına uymaya zorlar. Polis baskınlara başlar, her yerde Bora’yı ve beraber çalıştığı kişileri aramaktadırlar. Faryalı ise, eski anlaşmazlıkları bir kenara bırakarak bu hassas konuda Bora’ya yardım edecektir. Bu arada, büyük bir kavganın ardından Su tarafından terk edilen Kelebek perişan olur. Onları barıştırmak yine Aslı ve Ateş’e düşer.

Haberin Devamı