Gazete Vatan Logo

Bir Garip Aşk 83. bölümünde Shyam eve geliyor!

Bir Garip Aşk 83. bölümüyle bu akşam Kanal 7'de olacak. Bir Garip Aşk'ın yeni bölümünde Khushi ile Arnav çok mutludur ve gerçek evlilik ritüellerini yerine getirmek için gerekenleri yaparlar. Anjali ise Shyam'ı eve davet eder, Bir Garip Aşk'ta neler yaşanacak?

Bir Garip Aşk 83. bölümünde Shyam eve geliyor!

Bir Garip Aşk 83. bölümünde Shyam tehlikesi devam ediyor. Khushi ile Arnav'ın bir araya gelmesini asla istemeyen Shyam kötü planlar kuruyor, peki bu kez neler yapacak ve başarılı olabilecek mi? Garima’nın tuhaf davranışları dikkatlerden kaçmıyor, peki bunun nedeni nedir? Tüm gelişmeler bu akşam...

BİR GARİP AŞK 83. BÖLÜM FRAGMANI

BİR GARİP AŞK 83. BÖLÜM ÖZETİ

GARİMA SIRLARI İLE BİRLİKTE ŞEHRİ TERK ETMEYE HAZIRLANIYOR

Kanal 7 ekranlarının rekortmen Hint dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam, Khushi ve Arnav evliliklerinin tamamlanması için eksik kalan ritüelleri yerine getirirler. Supadra’nın gözü dört bir yanda Garima’yı aramaktadır. Garima ise Khushi’den sakladığı gerçeklerle birlikte başka bir şehre gitmeye karar vermiştir.

Garima’nın tuhaf davranışları Khushi ve Madhumati’yi oldukça şaşırtır. Arnav ve Khushi ise eksik kalan evlilik ritüellerini yerine getirmekle meşguldür. Khushi’nin anne ve babasını törende göremeyen Supadra, Madhmuti’yi onların nerede olduğu konusunda köşeye sıkıştırır. Bu sırada Shyam ise Anjali’nin daveti üzerine gizlice Raizada malikânesine girer ancak ailenin zamanından önce geri dönmesi Shyam’ı zor durumda bırakır. Diğer yandan Garima da Khushi’nin mutluluğu için Shashi’nin tedavisi için başka bir şehre gideceğini söyler.

Haberin Devamı

Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin unutulmaz dizisi Bir Garip Aşk her gün saat 21.10’da Kanal 7 ekranlarında...