Gazete Vatan Logo

Bir Garip Aşk 31. bölümde Shyam'ın gerçek yüzü ortaya çıkacak mı?

Bir Garip Aşk 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Bir Garip Aşk'ın yeni bölümünde Khushi ile Arnav birbirlerinden kaçtıkça daha çok yakınlaşırlar. Anjali Shyam'dan şüphelenmeye başlar, peki gerçeği bulabilecek mi? Hepsi bu akşam Bir Garip Aşk'ta olacak.

Bir Garip Aşk 31. bölümde Shyam'ın gerçek yüzü ortaya çıkacak mı?

Bir Garip Aşk'ta Arnav Lavanya ile tartışır. Khushi'nin konusunun sürekli açılmasından sıkılan Arnav öfke saçar. Bir taraftan Shyam Khushi'yi malikaneye göndermemek ve bir an önce evlenmek için elinden gelini yapar. Tüm gelişmeler bu akşam Bir Garip Aşk'ta olacak.

BİR GARİP AŞK 31. BÖLÜM FRAGMANI

BİR GARİP AŞK 31. BÖLÜM ÖZETİ

ARNAV VE KHUSHİ ARASINDAKİ ANLAŞMA

Kanal 7 ekranların rekortmen dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam, Arnav ve Khushi kendi aralarında önemli bir anlaşma yaparlar. Gerçek yüzünün ortaya çıkmasından korkan Shyam ise Khushi’nin malikâneye gitmesinin önüne geçmek ister.

Khushi’nin kendileri için para almadan çalıştığını öğrenen Arnav, onunla bir anlaşma yapar. Düğün hazırlıkları ile meşgul olan Shyam ise Khushi’nin Raizada malikânesine bu kadar sık gidip gelmesinden dolayı duyduğu rahatsızlığı dile getirir. Evde dönenlerden haberdar olmak isteyen Manaroma ise Khushi’ye bir işbirliği teklif eder. Diğer yandan Akash ve Payal arasıda sürpriz gelşmeler yaşanacaktır. Khushi ve Arnav ne için anlaşıyor? Shyam, Anjali’nin kendisine karşı duyduğu şüphelerden haberdar olunca nasıl bir açıklama yapacak?

Haberin Devamı

Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin unutulmaz dizisi Bir Garip Aşk her gün saat 21.10’da Kanal 7 ekranlarında.

BİR GARİP AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kanal 7 ekranların rekortmen dizisi Bir Garip Aşk’ın son bölümünde Khushi’nin işi bırakma kararı aldığını duyan Anjali çok üzülür. Devyani bir yolunu bulup onun işe devam etmesini sağlamaya çalışır.

Khushi, Anjali’yi arayarak işi bıraktığını ve Raizada malikânesine bir daha gelmeyeceğini söyler. Lavanya, Khushi ile ilgili anılarını Arnav’a anlatırken onun çok sinirlendiğini fark eder. Devyani ise Anjali’den bir yolunu bularak Khushi’nin işe devam etmesini sağlamasını ister. Diğer yandan Shyam ise evlilik hazırlıklarına başlamıştır. Khushi ve Arnav’ın evleniyor olmalarına rağmen mutsuz görünmeleri ailelerinin dikkatini çeker. Lavanya’nın yaptığı hata Devyani’yi çileden çıkaracaktır. Bir Garip Aşk yeni bölümde neler yaşanacak?