Gazete Vatan Logo

Baykar'dan sosyal medyadaki 'dolandıcılık ilanlarına' açıklama

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın fotoğraflarını paylaşarak "yatırım fırsatı, ek gelir" gibi başlıklarla ilan veren dolandırıcılar olduğu duyuruldu.

Baykar'dan sosyal medyadaki 'dolandıcılık ilanlarına' açıklama

Baykar, sosyal medya hesabından dolandırıcılık uyarısında bulundu. Baykar tarafından yapılan açıklamada hukuki sürecin başlatıldığını ve bu ilanlara itibar edilmemesi gerektiğini açıkladı.

Baykar'dan yapılan açıklama şöyle: "Bir süredir sosyal medya mecraları ve bazı internet sitelerinde Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın (TPAO) adı ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın fotoğrafları kullanılarak "yatırım fırsatı", "ek gelir" gibi başlıklarla yayınlanan ilanlar açık bir dolandırıcılık girişimidir.

Yürütülen bu girişimin dolandırıcılık faaliyeti olduğu TPAO tarafından da duyurulmuştur. Bahse konu bu dolandırıcılık faaliyetine karşı tarafımızdan gerekli hukuki süreç başlatılmış olup, vatandaşlarımızın zarar görmemesi için bu ve benzeri dolandırıcılık faaliyetlerine itibar edilmemesini önemle rica ederiz. Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz."