Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar 470. yeni bölümde Selin iyileşebilecek mi?

Arka Sokaklar 470. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar heyecan yaratmaya devam ediyor. Peki Arka Sokaklar'da Selin hayati tehlikeyi atlatabilecek mi? İşte yaşanacak olaylar...

Arka Sokaklar 470. yeni bölümde Selin iyileşebilecek mi?

Arka Sokaklar 470. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Cuma akşamlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar'da heyecanlı sahneler izleyicileri ekrana kilitliyor. İşte Arka Sokaklar yeni bölümde yaşanacaklar...

ARKA SOKAKLAR 470. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Selin, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılır. Tüm ekip Selin’den gelecek olan haberi beklemektedir. Vecdi, Can’ı, Mahmut’un yanından kaçırır. İstanbul’da terör eylemi yapmaya hazırlanır. Can’ın üzerine bomba düzeneği yerleştirir. Rıza Babalar durumdan haberdar olur ve patlamanın gerçekleşeceği meydana gelirler. Mesut bomba patlamak üzereyken müdahale etmeye çalışır.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Selin bir odada tutulmaktadır. Rıza’ların, Mesut’la irtibatları kesilmiştir. Mesut, esir tutulduğu kampta işkenceye maruz kalır. Rıza daha fazla dayanamaz ve Mesutu kurtarmak için Salim Paşahan’dan yardım alarak sınır bölgesine gider. Mesut örgüt elemanları tarafından tutulmaktadır.
Asiye’nin ameliyatı başarılı geçer ve Metin, karısı taburcu olduktan sonra işleri kontrol etmeye restorana gider. Restoran çıkışında Asiye’yi yaralayan Tolga’yla karşılaşır ve takibe başlar.

Haberin Devamı