Gazete Vatan Logo

Afili Aşk 37. bölüm bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Afili Aşk 37. bölüm fragmanı…

Ekranların sevilen dizisi Afili Aşk, yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin sevenleri paylaşılan 37. bölüm fragmanı ile merakını arttırdı. Afili Aşk 37. yeni bölümde Ayşe artık buralardan gitmeyi düşünürken Kerem’le her şeyin başladığı yerde yeni bir maceraya girecek. Kerem’in Ayşe’ye şaşırtıcı teklifi ise yeni bir oyun planını devreye sokacak. Peki Afili Aşk 37. bölüm bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Afili Aşk 37. bölüm fragmanı

Afili Aşk 37. bölüm bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Afili Aşk 37. bölüm fragmanı…

Ekranların sevilen dizisi Afili Aşk'ın yeni bölüm fragmanı izleyici karşısına çıktı. Afili Aşk'ın yayınlanan yeni bölüm fragmanında Kerem düğün hazırlıklarına devam ederken Ayşe'nin yaşadığı hamilelik belirtileri şok etkisi yarattı. Peki Afili Aşk 37. bölüm bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Afili Aşk 37. bölüm fragmanı

AFİLİ AŞK 37. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kerem ve Ayşe o gece yaşananları hatırlamaya çalışırken, düğün hazırlıkları Kerem’in üstüne kabus gibi çöker. Aklında Ayşe ile yaşadığı gece olan Kerem, Ceyda ile evlenebilecek midir?

Ayşe ise artık buralardan gitmeyi düşünürken Kerem’le her şeyin başladığı yerde yeni bir maceraya girecektir. Kerem’in Ayşe’ye şaşırtıcı teklifi yeni bir oyun planını devreye sokar. Bu oyun Kerem ve Ayşe’nin ilişkisini bambaşka bir boyuta taşıyacaktır. Ceyda’nın yarattığı gerilimin aileler arasında yankıları sürerken, Kerem ve Ayşe birbirlerinden aldığı güçle söyledikleri yeni yalanın üstesinden gelebilecek midir?

AFİLİ AŞK 37. BÖLÜM FRAGMANI

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Kanal D’nin, yapımını ARC Film, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği beğeni ile izlenen dizisi Afili Aşk her hafta cumartesi akşamları izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Sevilen dizinin bu hafta ekrana gelecek olan 36. Bölümüne ünlü oyuncular Buket Dereoğlu ve Murat Onuk konuk oluyor. Ceyda’nın annesi Feriha’yı Buket Dereoğlu canlandırırken, Murat Onuk ise babası Rauf karakterine hayat verecek. Dizide bu hafta, herkes Kerem’in ağzından çıkacak ismi beklerken, Kerem’in kararı Ayşe’yi alt üst eder. Kerem’in aklından geçenleri kimse bilmese de Ayşe’nin Kerem’i kaybetmeye niyeti yoktur. Ayşe Kerem’i geri kazanmak için akılları durduracak bir planı uygulamaya başlar. Ancak önüne Ceyda engeli çıkacaktır.

AFİLLİ AŞK KONUSU NE?

Kerem, İstanbul’un çok eski tekstilcilerinden olan Yiğiter ailesinin yakışıklı ve çapkın oğludur. Yaratıcı zekasıyla zamana yenik düşmek üzere olan aile şirketini bir start- up çalışmasıyla sektörün lideri haline getirmiştir. Getirmiştir ama babası Muhsin’in gözünde adam olamamıştır. Çünkü Kerem yiyip içip, gezip tozup, her çiçekten bal alma şiarıyla hayatını yaşayan biridir. Keremlerin atölyesinde işçi olarak çalışan Ayşe de biri despot, diğeri hayırsız iki ağabeyi kontrolünde renksiz, tatsız bir hayat yaşayan zeki, güzel ve kalbi iyilik dolu bir kızdır. Tek umudu, bir süredir sevgili olduğu Berk ile evlenmek ve bu hayatı geride bırakmaktır. Ancak ağabeyleri onu mahallenin zengin çocuğu Sabri ile evlendirmek isteyince Ayşe, Berk’e bir an önce evlenmeleri gerektiğini söyler. Bunu duyan Berk ortadan kaybolur.

Haberin Devamı

Kendi halinde, saf ve iyi yürekli bir mahalle kızıyken hem ailesi hem de aşk hayatından darbe üzerine darbe yiyen Ayşe, hayatında ilk kez kendisi için bir şey yapmaya karar verir. Bu kararı vermesinde en büyük etken olan Kerem, aynı zamanda Ayşe’nin kurbanı olacağından habersizdir. Ayşe, Kerem ve kendisini ömür boyu birbirine bağlayacak hamleyi yaparak oyunun kurucusu olur ancak bu oyun ikisinin de içinden çıkamayacağı şekilde ayaklarına dolanacaktır.

Haberin Devamı

AFİLLİ AŞK OYUNCULARI KİMLER?

Çağlar Ertuğrul- Kerem Yiğiter

Burcu Özberk- Ayşe Özkayalı

Altan Erkekli- Muhsin Yiğiter

Neşe Beykent- Yelda Yiğiter

Ozan Dağgez- Samet Yiğiter

Asena Tuğal- Hülya Yiğiter

Serkay Tütüncü- Volkan Çekerek

Benian Dönmez- Melahat Özkayalı

Taner Rumeli-Rıza Özkayalı

Uğur Uzunel-Erkut Özkayalı

Güzide Arslan-Gonca Durmaz

Yılmaz Kunt- Berk Koçar

Banu İnan- Nermin Horoz

Beril Pozam- Nazmiye Özkayalı

Hira Su Yıldız- Buse Özkayalı

Umutcan Ütebay- Sabri Horoz

Vural Ceylan- Kadir Horoz

Zeynep Tuğçe Bayat- Ceyda Aran