Afili Aşk

Afili Aşk

Son dakika Afili Aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Afili Aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Afili Aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Afili Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan afili aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 101 afili aşk haberi bulunmuştur. Tüm afili aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
D Media’dan yepyeni bir dizi geliyor!
D Media’dan yepyeni bir dizi geliyor! Kanal D’de, 2024 Şubat ayında ekrana gelmesi planlanan ve anlaşması 16 – 19 Ekim  tarihleri arasında düzenlenen MIPCOM 2023’de gerçekleşen Till Death (Ölene Kadar)  dizisi için cast çalışmaları başladı.
1.11.2023 Televizyon
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri…
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri… Yalnız Kurt dizisinin oyuncuları kimdir? Yalnız Kurt oyuncu kadrosu merak ediliyor. ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt bu akşam başlıyor. İlk bölümüyle ekranlara gelen Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu Yalnız Kurt dizisi Osman Sınav imzasıyla izleyiciyle buluşuyor. İşte Yalnız Kurt oyuncuları ve karakterleri…
4.02.2022 Televizyon
Burcu Özberk de o akıma katıldı!
Burcu Özberk de o akıma katıldı! Instagram’da 9 milyona yakın takipçisi olan Aşk Mantık İntikam’ın Esra’sı sosyal medyanın son akımlarından birine uyarak dans ettiği videosunu paylaştı.
28.12.2021 Magazin
Burcu Özberk ile Serkay Tütüncü aşk mı yaşıyor? Bomba yakınlaşma...
Burcu Özberk ile Serkay Tütüncü aşk mı yaşıyor? Bomba yakınlaşma... Kanal D'de yayınlanan ve bir dönem çok izlenen “Afili Aşk” dizisinde birlikte rol alan Burcu Özberk ve Serkay Tütüncü hakkında o dönem aşk dedikoduları çıkmış, Özberk “Arkadaşız” diyerek iddiayı yalanlamıştı. İkili hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.
19.12.2021 Magazin
Çağlar Ertuğrul ile Kayla Manukyan ayrıldı mı?
Çağlar Ertuğrul ile Kayla Manukyan ayrıldı mı? 'Teşkilat' dizisinde başrol oynayan Çağlar Ertuğrul'un özel hayatıyla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Ertuğrul'un uzun süredir aşk yaşadığı Kayla Manukyan ile yollarını ayırdığı konuşuluyor.
5.09.2021 Magazin
Burcu Özberk: Hiçbir partnerimle aşk yaşamadım
Burcu Özberk: Hiçbir partnerimle aşk yaşamadım Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra rolüyle karşımıza çıkan Burcu Özberk, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Rol arkadaşı İlhan Şen ile uyumlu bir ikili olan Burcu Özberk, katıldığı YouTube programında aşık olmak istediğini söyledi.
3.08.2021 Magazin
“Afili Aşk”ın İspanya başarısı!
“Afili Aşk”ın İspanya başarısı! Geçtiğimiz yıl Kanal D’de ekrana gelen “Afili Aşk”, İspanya’da yayınlanmaya başladı ve büyük ilgi gördü. Dizide rol alan Zeynep Tuğçe Bayat, İspanyolca canlı yayınlar yaparak oradaki hayranlarıyla buluştu.
7.03.2021 Televizyon
Burcu Özberk Bodrum'a gitti! 4. denemede başardı...
Burcu Özberk Bodrum'a gitti! 4. denemede başardı... Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi "Afili Aşk"ın final yapmasının ardından tatile çıkan Burcu Özberk Bodrum'a gitti.
11.07.2020 Magazin
Taner Rumeli'den romantik paylaşım
Taner Rumeli'den romantik paylaşım Oyuncu Taner Rumeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile sevgilisi Ceyda Aşık'ın doğum gününü kutladı.
25.05.2020 Magazin
Afili Aşk 38. final bölüm bu akşam var mı? Afili Aşk final bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 38. final bölümü fragmanı…
Afili Aşk 38. final bölüm bu akşam var mı? Afili Aşk final bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 38. final bölümü fragmanı… Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Afili Aşk, final bölümü ile sevenlerine veda edecek. Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul'un başrollerini paylaştığı Afili Aşk'ın final bölümünde Ceyda’nın getirdiği doktor Ayşe’nin gerçekten hamile olduğunu söyleyince Ayşe ve Kerem için yeni bir sayfa açılacak. Peki Afili Aşk 38. final bölüm bu akşam var mı? Afili Aşk final bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 38. final bölümü fragmanı…
19.03.2020 Gündem
Afili Aşk 37. bölüm bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Afili Aşk 37. bölüm fragmanı…
Afili Aşk 37. bölüm bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Afili Aşk 37. bölüm fragmanı… Ekranların sevilen dizisi Afili Aşk, yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin sevenleri paylaşılan 37. bölüm fragmanı ile merakını arttırdı. Afili Aşk 37. yeni bölümde Ayşe artık buralardan gitmeyi düşünürken Kerem’le her şeyin başladığı yerde yeni bir maceraya girecek. Kerem’in Ayşe’ye şaşırtıcı teklifi ise yeni bir oyun planını devreye sokacak. Peki Afili Aşk 37. bölüm bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Afili Aşk 37. bölüm fragmanı…
12.03.2020 Gündem
Afili Aşk 37. bölüm fragmanı!
Afili Aşk 37. bölüm fragmanı! Ayşe'nin hamilelik haberi herkeste büyük bir şok etkisi yaratıyor!
11.03.2020 Televizyon
Afili Aşk 36. bölüm bu akşam var mı? Afili Aşk yeni bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 36. bölüm fragmanları…
Afili Aşk 36. bölüm bu akşam var mı? Afili Aşk yeni bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 36. bölüm fragmanları… Kanal D’nin sevilen dizisi Afili Aşk’ın merakla beklenen 36. bölüm fragmanları yayınlandı. Afili Aşk'ın 36. bölüm fragmanında Ayşe'nin Kerem’i geri kazanmak için akılları durduracak planını devreye sokması dikkat çeken gelişmeler arasında yer alacak. Peki Afili Aşk 36. bölüm bu akşam var mı? Afili Aşk yeni bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 36. bölüm fragmanları…
5.03.2020 Gündem
Afili Aşk 36. yeni bölüm ne zaman?
Afili Aşk 36. yeni bölüm ne zaman? Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk, yeni bölümü, 5 Mart Perşembe akşamı ekranlarda olacak
2.03.2020 Televizyon
Yatakta yakalandılar!
Yatakta yakalandılar! Kerem ve Ayşe aynı yatakta uyanınca ortalık fena halde karışıyor.
27.02.2020 Televizyon
Altın Kelebek için takım elbise baktı
Altın Kelebek için takım elbise baktı Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Afili Aşk'ın başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul, önceki gün sevgilisiyle birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı.
25.02.2020 Magazin
Afili Aşk 35. Bölüm Fragmanı!
Afili Aşk 35. Bölüm Fragmanı! Ekranların sevilen dizisi Afili Aşk 35. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. İşte yeni fragman...
21.02.2020 Televizyon
Afili Aşk 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Afili Aşk 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D'nin kısa sürede büyük ilgi gören dizisi Afili Aşk 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
18.02.2020 Televizyon
Afili Aşk yeni gününde izleyici ile buluşacak!
Afili Aşk yeni gününde izleyici ile buluşacak! Başrollerinde Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un yer aldığı, Afili Aşk bundan böyle Cumartesi akşamları ekrana gelecek.
14.02.2020 Televizyon
Afili Aşk 33. bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Afili Aşk yeni bölüm ne zaman? İşte 33. bölüm fragmanları…
Afili Aşk 33. bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Afili Aşk yeni bölüm ne zaman? İşte 33. bölüm fragmanları… Kanal D’nin sevilen dizisi Afili Aşk, yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Sevilen dizinin yeni bölümünde Kerem ve Ayşe arasındaki soğuk savaş, izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Peki Afili Aşk 33. bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Afili Aşk yeni bölüm ne zaman? İşte 33. bölüm fragmanları…
12.02.2020 Gündem
Kerem ve Ayşe Arasında soğuk savaş!
Kerem ve Ayşe Arasında soğuk savaş! Afili Aşk 33. yeni bölüm 12 Şubat akşamı Kanal D'de ekrana gelecek.
10.02.2020 Televizyon
Afili Aşk 32. yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Afili aşk yeni bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 32. bölüm fragmanları…
Afili Aşk 32. yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Afili aşk yeni bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 32. bölüm fragmanları… olmaya hazırlanıyor. Dizinin bu haftaki bölümünde Ayşe ve Kerem arasında inatlaşma uğruna yeni bir oyun başlayacak. Peki Afili Aşk 32. Yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Afili aşk yeni bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 32. bölüm fragmanları…
5.02.2020 Gündem
Afili Aşk'ın yeni bölümünde sürpriz...
Afili Aşk'ın yeni bölümünde sürpriz... Kanal D’de her çarşamba akşamı ekrana gelen Afili Aşk’ın yeni fragmanı yayında.
1.02.2020 Televizyon
Afili Aşk 32. bölüm fragmanı yayında
Afili Aşk 32. bölüm fragmanı yayında Kerem ve Ayşe kendilerini gene bir oyun döngüsünün içinde buluyor.
31.01.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Afili Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki afili aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.