Yüksel Yıldırım ve Nenad Bjelica'yı affetmediler! Samsunspor'u yıkan karar
28.10.2026 - 11:30Güncellenme Tarihi:
SAMSUNSPOR HABERLERİ... Samsunspor'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Samsunspor'un Amed Sportif Faaliyetler'e 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Yüksel Yıldırım ve Nenad Bjelica ile ilgili gündem olacak karar çıktı.
1
Samsunspor'un ilk transferi Galatasaray'dan! Yüksel Yıldırım milyonlarca Euro'yu gözden çıkardı

Samsunspor'a bir kötü haber daha geldi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, 24 Ekim 2026 tarihinde oynanan Samsunspor-Amed Sportif Faaliyetler karşılaşmasının ardından üç ayrı disiplin sevki gerçekleştirdi.
Samsunspor Kulübü, çirkin ve kötü tezahürat, saha olayları ve hakemlere yönelik açıklamalar nedeniyle; Başkan Yüksel Yıldırım, hakemlerle ilgili açıklamalarından dolayı; Teknik Direktör Nenad Bjelica ise sportmenliğe aykırı hareket gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edildi.








