Şanlıurfaspor milyonlar harcadı! 6 futbolcu kabusu yaşattı
ŞANLIURFASPOR HABERLERİ... Şanlıurfaspor'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. 2. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor’un devre arasında transfer ettiği 6 futbolcu, beklentileri karşılayamadı.

Nesine 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor, ara transfer döneminde Sakaryaspor’dan Sadık Çiftpınar’ı, Edirnespor’dan Buğra Köylü, Karaman Futbol Kulübü’nden Eyüpcan Delibalta’yı, Bornova 1877 Spor Kulübü’nden Berke Kılıç’ı, Serikspor’dan Erhan Çelenk’i ve Karaman Futbol Kulübü’nden Anıl Gözütok’u renklerine bağladı.

Şanlıurfaspor’un büyük umutlarla transfer ettiği 6 yeni futbolcu, beklentileri karşılayamadı. Bazı oyuncuların sınırlı süre alması ve katkı verememesi eleştirilere neden oldu.
Devre arasında takıma katılan kaleci Buğra Köylü, henüz forma şansı bulamazken, Eyüpcan Delibalta 4 maçta sadece 55 dakika sahada kalabildi. Delibalta, bu süreçte 1 kırmızı kart gördü.

Galatasaray altyapısında yetişen Fenerbahçe formasını terleten eski milli futbolcu Sadık Çiftpınar ise 4 maçta 259 dakika görev aldı. Çiftpınar, 4 maçta da sarı kart görmesi dikkat çekti.
Genç oyunculardan Berke Kılıç ise yalnızca 1 maçta 4 dakika süre alırken, Anıl Gözütok 6 maçta 125 dakika sahada kaldı. Her iki futbolcuda görev aldığı süre boyunca gol ya da asist katkısı sağlayamadı.

Transferler arasında en fazla katkı veren isim ise Serikspor’dan transfer edilen Erhan Çelenk oldu. Tecrübeli oyuncu 11 maçta 714 dakika süre alarak 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.



