Samsunspor’da transfer sonrası kriz patladı: Kesinlikle takıma görmek istemiyorum
SAMSUNSPOR HABERLERİ... Samsunspor'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Samsunspor’un eski futbolcusu Olivier Ntcham’ın 2021’de Marsilya’ya transferi, dönemin teknik direktörü André Villas-Boas’ın istifasına kadar uzanan bir krize neden olmuştu.

Samsunspor’un eski futbolcusu Olivier Ntcham’ın 2021 yılında Marsilya’ya transferi, Fransız kulübünde büyük bir krize neden olmuştu. Dönemin teknik direktörü André Villas-Boas, transferden haberi olmadığını belirterek görevinden istifa etmişti.

Kamerunlu orta saha oyuncusu Olivier Ntcham, 1 Şubat 2021'de Celtic'ten Marsilya'ya satın alma opsiyonuyla kiralık olarak transfer oldu. Ancak transfer, Marsilya Teknik Direktörü André Villas-Boas tarafından tepkiyle karşılandı. Portekizli teknik adam, Ntcham’ın kendi transfer listesinde bulunmadığını ve oyuncunun transfer edilmesini istemediğini açıkladı. Villas-Boas, transfer kararının kendisine danışılmadan alınması üzerine yönetimle karşı karşıya geldi ve görevinden ayrıldı.

Villas-Boas, istifasının ardından yaptığı açıklamada transfer sürecine ilişkin sert ifadeler kullandı: “Ntcham'ı kesinlikle takımda görmek istemiyordum. Bizzat reddetmiştim. Transferi sabah uyanınca televizyonda gördüm. Listemizde asla yer almayan bir oyuncuyu transfer ettiler. Fikrime danışılmadan alınan bu spor ahlakına aykırı karara karşı istifamı sundum.”

