Samsunspor'da Musaba bombası! Yüksel Yıldırım 'defteri kapattık' dedi ama işler değişti
SAMSUNSPOR HABERLERİ... Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ın kırmızı-beyazlı kulüpten olaylı şekilde ayrılan Musaba’nın geri dönmek istemesine “o defteri kapattık” şekilde açıklama yapması sonrası kritik detay ortaya çıktı.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, geçen sezon devre arasında serbest kalma maddesini kullanarak Fenerbahçe’ye transfer olan Anthony Musaba’nın geri dönmek istemesi üzerine açıklama yaptı.

Hollandalı oyuncunun Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçındaki dans gösterisine çok üzüldüğünün kaydeden Yüksel Yıldırım, Musaba’nın geri dönüş ihtimaline sıcak bakmadığını açıkladı. Sosyal medyada çok sayıda Samsunspor taraftarı da aynı görüşü paylaştı.

Musaba’nın Samsunspor’a 750 bin euro karşılığında transfer edildiğini ve daha sonra 5 milyon euroya Fenerbahçe’ye gönderildiğini belirten Yüksel Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün oyuncu için şu anda 10 milyon euro talep ettiğini öne sürdü. Başkan Yıldırım, kararında yalnızca bonservis bedelinin etkili olmadığını, oyuncunun Samsunspor’dan ayrılık sürecinde yaşananların da önemli olduğunu söyledi. Yıldırım, “Bana yalan söyledi. ‘Fenerbahçe ile konuşmuyorum’ dedi ama kasım ayında Fenerbahçe ile anlaşmıştı. Onun için biz Musaba defterini kapattık” açıklamasını yaptı.

Başkan Yüksel Yıldırım’ın açıklamalarının ardından sosyal medyada yapılan yorumlarda kırmızı-beyazlı taraftarların önemli bir bölümü Musaba’nın geri alınmaması gerektiğini savundu. Bazı taraftarlar, "Bedavaya da verseler alma başkanım" yorumunu yaptı. Bazı taraftarlar ise Musaba’nın transferine sıcak bakarken duygusal kararlar verilmemesi gerektiğini savundu.

hedefhalk.com'da yer alan habere göre; Musaba’nın dönüşüne karşı çıkan taraftarların bir bölümü, futbolcunun Samsunspor’dan ayrılma biçimi ve eski takımına karşı sergilediği tavır üzerinde dururken; geri dönmesini isteyen veya ihtimale tamamen kapıyı kapatmayan taraftarlar ise oyuncunun sportif katkısına dikkat çekti. Mevcut kadroda Musaba’nın özelliklerine sahip bir oyuncuya ihtiyaç olduğu savunuldu.

