Samsunspor'da alarm! Hepsinin bitiyor: Zeki Yavru, Satka, Ntcham listede
SAMSUNSPOR HABERLERİ... Samsunspor'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Karadeniz ekibinde kadronun bel kemiği olan 9 futbolcuyla ilgili yeni bir detay ortaya çıktı.

Samsunspor'da Trendyol Süper Lig mücadelesi sürerken, kırmızı-beyazlı yönetimin önünde önemli gündem maddesi bulunuyor.

Sezon sonunda ve yakın tarihlerde sözleşmesi sona erecek oyuncuların durumu merak ediliyor. Kulüpte toplamda 9 ismin sözleşmesi bitme noktasına gelirken, bu listede hem tecrübeli hem de kritik mevkilerde görev yapan yıldız oyuncular yer alıyor.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek kilit isimler arasında takım kaptanı Zeki Yavru, orta sahanın tecrübeli isimlerinden Soner Aydoğdu, sol bek Soner Gönül, defansın önemli isimlerinden Lubomir Satka ve yıldız on numara Olivier Ntcham gibi tecrübeli futbolcular bulunuyor.

Bu oyuncuların geleceği, Samsunspor'un yeni sezon kadro planlaması açısından büyük önem taşıyor. Yönetimin, bu oyuncularla sözleşme yenileme görüşmelerine ne zaman başlayacağı merak konusu oldu.

hedefhalk.com'da yer alan habere göre; sözleşmesi sona erecek oyuncular arasında genç yetenekler Polat Yaldır ile Efe Berat Törüz de bulunuyor. Bu genç oyuncuların kulüpte kalıp kalmayacağı veya kiralık gönderilip gönderilmeyeceği de planlamanın bir parçası olacak.



