Herkes İcardi sandı ama değil! Dursun Özbek Al Khelaifi ile pazarlıklara başladı
Devre arasında Kaan Ayhan, Zaniolo ve Adekugbe gibi isimlere Galatasaray forması giydiren Sarı Kırmızılı yönetim yaz ayı transfer dönemi için şimdiden kolları sıvamış durumda. İcardi'yi bonservisiyle birlikte almak isteyen Dursun Özbek'in PSG Başkanı Al Khelaifi ile görüşmelere başladığı bildirilirken, Özbek'in İcardi'nin yanı sıra 25 milyon euro'luk orta sahaya da talip olduğu belirtildi.

Ara transfer döneminde şu ana kadar Kaan Ayhan, Nicolo Zaniolo ve Sam Adekugbe takviyelerini gerçekleştiren Galatasaray, şimdi ise büyük bir bombaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar, kadrosuna çok değerli bir yıldızı katmak adına alınan karar sonrası somut adımlar atmaya hazırlanıyor.

Ara transfer döneminde satış listesine konulan ve birçok teklif alan Fredrik Midtsjö, "Galatasaray'da kalıp şampiyonluk yaşamak istiyorum" diyerek bu teklifleri geri çevirdi.
Şu ana kadar bekleneni veremeyen Norveçli orta saha, iyi bir kamp dönemini geride bıraktığını ve Galatasaray'a maksimum katkı sağlamayı hedeflediğini dile getirdi.

Rumen menajer Becali'den, Galatasaray'ın genç yeteneği Morutan hakkında flaş bir açıklama geldi.

Sezon başında İtalya Serie B ekiplerinden Pisa'ya satın alma opsiyonuyla kiralanan Morutan'a çok sayıda teklif geldiğini belirten Becali, "Her ne kadar 2. Lig de olsa İtalya'da oynamak kolay değil. İtalya'ya ne kadar iyi adapte olduğuna ve nasıl geliştiğine bir bakın. Morutan, İtalya'da harika iş çıkarıyor. Ona olan ilgi oldukça fazla. Resmi teklif henüz yok ama yazın mutlaka bir şeyler olacaktır" dedi.

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray'da Dursun Özbek ve Okan Buruk; transfer çalışmaları için bir araya geldi. Antalya kampında gerçekleşen dev zirvede gündemdeki isimlerin son durumu masaya yatırıldı.

Aslan'da merakla beklenen transfer zirvesi Antalya'da gerçekleşti. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek dün Belek kampını ziyaret ederek, teknik direktör Okan Buruk'la bir araya geldi. Buluşmanın ana gündem maddesi elbette transfer çalışmalarıydı.

Hem 5 Mart'a uzayan ara transfer dönemine yönelik hem de sezon sonunda gerçekleşecek takviyeler konusunda gelinen son nokta masaya yatırıldı. Maliyeti yüksek bazı isimler elendi, çok fayda sağlayacağına inanılan bazı oyuncular için de şartların zorlanmasına karar verildi.

DURSUN ÖZBEK PSG BAŞKANI AL KHELAİFİ İLE MASAYA OTURUYOR
Zirveden çıkan karara göre Galatasaray'ın öncelikli operasyonu, Icardi'nin bonservisi olacak. Sarı-Kırmızılılar önümüzdeki hafta PSG yönetimiyle masaya oturarak Arjantinli yıldızın tapusunu almaya çalışacak.

PİYASA DEĞERİ 25 MİLYON EURO
Bu görüşmede PSG forması giyen 25 yaşındaki Portekizli orta saha Renato Sanches için de son bir teklif sunulacak. Genç futbolcunun sezon sonuna kadar kiralanması da artık seçenekler arasında yer alıyor.

Sarı-Kırmızılılar, takıma seviye atlatacağı düşünülen Angel Di Maria'nın transferini sezon sonuna bırakma kararı aldı. Juventus'la sözleşmesi bitecek olan 35 yaşındaki Arjantinli star, herhangi bir bonservis bedeli olmaksızın kadroya dahil edilecek.
İtalya'da 1 aylık men cezasıyla karşı karşıya kalan Roma'nın yıldızı Paulo Dybala için de şartların zorlanması kararı alındı. 12 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi bulunan 29 yaşındaki futbolcunun maaşı için de kesenin ağzı açılacak.




