Dursun Özbek'i isyan ettiren maaş talebi: Biz bu parayı İcardi'ye bile vermiyoruz
Galatasaray'ın transfer etmek için yoğun çaba sarf ettiği, hatta menajerini Florya'ya getirttiği yıldız futbolcunun istediği maaş Dursun Özbek'i resmen şok etti. Gelecek sezon forvet hattını baştan aşağı yenilemek isteyen Sarı Kırmızılı kulübün çalışmalarına devam ettiği bildirilirken, milli oyuncunun 6 milyon euro'luk maaş beklentisi görüşmelerin askıya alınmasına yetti.

Galatasaray'da en çok merak edilen konu, Mauro Icardi'nin durumu... Arjantinli futbolcunun tedavi programında sona yaklaşılırken, tek hedefin derbi maça hazırlanması olduğu bildirildi.

Dünya Kupası için verilen arada antrenmanda sakatlanan 29 yaşındaki futbolcunun ilk planda Ankaragücü maçıyla beraber sahalara dönmesi planlanıyordu. Ancak Teknik Direktör Okan Buruk ve sağlık ekibinin şimdilik bundan vazgeçtiği öğrenildi.

Icardi'nin henüz takımla beraber antrenmanlara başlamaması ve Ankaragücü maçına da kısa bir süre kalmasından dolayı risk alınmayacağı belirtildi. Bu noktada tek hedefin Icardi'nin sorunsuz şekilde Kadıköy'deki maça çıkması olduğu bildirildi. Yıldız futbolcunun da derbi maçta sahadaki yerini almak için çok istekli olduğu vurgulandı. Icardi henüz takımla beraber antrenmanlara başlamadı.

Galatasaray, Süper Lig'in 17. haftasında Ankaragücü ile 4 Ocak Çarşamba günü oynayacağı maçın hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından tekrar başladı. Okan Buruk yönetimindeki idman dinamik ısınmayla başladı. Daha sonra iki grup halinde 5'e 2 pas çalışması yapıldı. Antrenman, top kapma çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi. Bu arada yeni yılın ilk idmanında futbolcuların bir hayli neşeli ve moralli olması dikkatlerden kaçmadı.

Haris Seferovic'le ara transfer döneminde yollarını ayırmayı planlayan Galatasaray, sezon sonunda 38 yaşına basacak Bafetimbi Gomis'e veda edecek.

Forvet arayan sarı-kırmızılı kulüp, uzun süredir Moussa Dembele ile ilgileniyor. Direkt olarak oyucunun kendisi ile iletişime geçen Aslan, Lyon'la sözleşmesini uzatmayan 26 yaşındaki Fransız forvetin talebi karşısında geri adım attı.

Dembele'nin imza parasıyla birlikte yıllık 6 milyon Euro (120 milyon TL) istediği ortaya çıktı. Yıllık 3.5 milyon Euro ödemeye hazır olan sarı-kırmızılılar, Dembele'den ücretinde indirime gitmesini bekliyor.

Süper Lig'in 17. haftasında Ankaragücü ile karşılaşacak Galatasaray'da sakatlık şoku yaşanıyor. Sol bekte forma giyen ve uzun süre sahalardan uzak kalacak Kazımcan Karataş'ın ardından bir isimden daha kötü haber geldi.

Galatasaray'da bu sezon Karagümrük, Beşiktaş ve Fatih Karagümrük maçlarında süre alan Emre Taşdemir yeniden sakatlandı. Kazımcan Karataş'ın ardından Okan Buruk bir sol bekini daha kaybetti. Emre Taşdemir'in Ankaragücü ve Fenerbahçe maçlarında forma giymesi beklenmiyor.




