Bursaspor'da Tahsin Tam göreve gelir gelmez ilk hamlesini yaptı: İstemiyorum
BURSASPOR HABERLERİ... Bursaspor'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Adem Çağlayan'ın istifası sonrası göreve gelen Tahsin Tam harekete geçti. Tam, “Taraftarımızın ne istediğini çok iyi bilen bir teknik adamım. Onların yukarda, tribünde yaşadığı duyguyu ben sahada yaşayan bir insanım." diyerek ilk hamlesini açıkladı.

56 yaşındaki çalıştırıcı, “Taraftarımızın ne istediğini çok iyi bilen bir teknik adamım. Onların yukarda, tribünde yaşadığı duyguyu ben sahada yaşayan bir insanım. Teknik adam gibi bakmıyorum olaya. O duygusallığımız mutlaka söz konusu.

Taraftarlarımızın gönlü rahat olsun. Onların ne istediğini çok iyi biliyorum. Bunları başarabilecek bir kadro kalitesine de sahibiz. Son maçlardaki dalgalanmalar çok takılmalarını istemiyorum. Bunun çok çok üstünde oynayabilecek bir kadromuz var.

Bize ve oyuncularımıza güvensinler. Onların istediği felsefeyi muhakkak ortaya çıkartacağız. O kusursuzluğu çıkartabilmek için gereken çalışmalarımızı en iyi şekilde planladık.

En iyi yaptığımız işlerden bir tanesi bu. İnşallah istediğimiz başarıyı yakalamakta hiç zorluk çekmeyeceğiz. Tabiki rakiplerimizi hiçbir şekilde küçümsemeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.


