Bursaspor’da Adem Çağlayan'ın istifası sonrası yeni hoca bombası patladı
BURSASPOR HABERLERİ... Bursaspor'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Bursaspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan, Kırklarelispor maçı sonrası istifa etmesi deprem etkisi yarattı. Kritik istifa sonrası Bursaspor'un yeni hocası için gündeme bomba gibi bir iddia düştü. İşte detaylar...

Bursaspor deplasmanda Kırklarelispor’a 2-1 mağlup oldu. Yeşil-beyazlıların tek golü Sertaç Çam’dan gelirken, zirve ile puan farkı 4’e yükseldi.

Bursaspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan, Kırklarelispor maçı sonrası istifa ettiğini şu sözlerle duyurdu: Ben hafta içi Pazartesi günü istifa kararı almıştım. Bu maçı oynayıp galibiyetle bitirmeyi düşünüyordum. Benim için Bursaspor sayfası Pazartesi günü kapanmıştı. Nasip bugüneymiş. Ben istediğim ki hafta sonu maç oynayalım, ondan sonra konuşalım.

Ben gereken yerlere de zaten istifa ettiğimi söyledim. Bursaspor’a başarılar diliyorum. Çok iyi bir takım ve çok büyük bir camia. İnşallah sezon sonu şampiyonluk yaşayacaklar. Bazen sinerjinin değişmesi lazım. Biz öyle uygun gördük. Kimin hakkı varsa bizden tarafa helal olsun. Bizim de hakkımız var lütfen bize helal etsinler.

Tek derdimiz, tek düşüncemiz Bursaspor’un başarısıydı. Başka bir şeye yoğunlaşmadık. Nasip. Taraftarımıza bir galibiyetle veda etmek isterdik. Bursaspor’da sorun olmaz, nasipsizlik olur. Çok deşmeyi seven bir camia, sürekli bir şeylere vurmaya çalışan… Müthiş bir başkanımız var, müthiş bir yönetim kurulumuz var, müthiş bir oyuncu topluluğu var. Sadece çok iyi bir teknik adamla bu takım şampiyon olacak.

Kritik istifa sonrası sosyal medyada yeni teknik direktör için gündeme bomba isimler düştü. İşte kullanıcıların yaptığı o paylaşımlar:

"Bursalı Tahsin Tam iyi bir seçenek olur. 2. ligde bırakıp gittiği için kırgın olanlar olabilir ancak zaten o kadro bir şey olmazdı. Bu ligde daha önce şampiyonluğu var. camiayı biliyor. devre arası transferi de gelen ekibe bırakalım"

"Başkanım. Biz size inanıyoruz, B planınız mutlaka vardır lakin pazartesi aslında bırakmıştım demesi Adem hocanın çok talihsiz bir açıklama. Bu hafta yine onun yüzünden gitmiş. Yazık. Mustafa Er veya İrfan Buz hoca bence. Gerisi teferruattır!.."

"Ömer Erdoğan en iyi seçenek gözüküyor"

"Acil mustafa reşit akçay hoca gelmeli bu takıma"

