Adana'da geri sayım başladı! Tarih belli oldu, gastronomi sevdalıları akın edecek
Türkiye'nin gastronomi haritasında parlayan yıldızı Adana Lezzet Festivali, bu yıl 10-11-12 Ekim'de Merkez Park'ta lezzet tutkunlarını ağırlayacak. On binlerce ziyaretçiyi bir araya getirecek bu dev organizasyonda yer almak isteyen işletmeler için stant başvuruları resmen başladı.

10-11-12 Ekim tarihlerinde Merkez Park’ta düzenlenecek olan Adana Lezzet Festivali için stant başvuruları başladı. Katılım göstermek isteyen işletmeler için son başvuru tarihi 10 Ağustos olarak açıklandı.

İlk Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre, Türkiye’nin en büyük gastronomi etkinliklerinden biri olan Adana Lezzet Festivali, bu yıl 10-11-12 Ekim 2025 tarihlerinde Merkez Park’ta düzenlenecek.

Her yıl on binlerce yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlayan festival için stant kiralama başvuruları resmen başladı.

Organizasyon komitesinden yapılan açıklamaya göre, başvurular 10 Ağustos’a kadar kabul edilecek.

Başvurular için son tarih 10 Ağustos. Organizasyon komitesi, kontenjanların sınırlı olduğunu ve erken başvurunun önemini vurguluyor.

STANT ÜCRETLERİ BELLİ OLDU
Festivalde satış ve tanıtım yapmak isteyen işletmeler için belirlenen stant ücretleri şöyle açıklandı:
3x3 metre stant: 65.000 TL
5x5 metre stant: 125.000 TL
3x3 metre (2 adet) stant: 100.000 TL
5x5 metre (2 adet) stant: 240.000 TL

Organizasyon yetkilileri, başvuruların sınırlı kontenjanla alındığını hatırlatarak, erken başvuru yapılmasının önemine dikkat çekti.

Adana Lezzet Festivali, bu yıl da geleneksel lezzetlerin yanı sıra sokak lezzetleri, yöresel tatlar ve yenilikçi gastronomi deneyimleriyle dikkat çekecek.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da büyük bir ziyaretçi yoğunluğu bekleniyor.

