Gazete Vatan Logo

Merkez Bankası faiz kararı saat kaçta açıklanacak? Merkez Bankası faiz arttırır mı? Faiz kararı sonrası altın ve dolar yükselir mi, düşer mi?

Piyasaların gözü kulağı Merkez Bankası faiz kararında! Merkez Bankası’nın kritik PPK toplantısı sonrası faiz kararı açıklanacak. Yatırımcı, faiz kararının ne olacağını merak ederken, piyasalardaki son durumu, altın ve dolar tarafındaki hareketleri takip edecek. Peki, Merkez Bankası faiz kararı saat kaçta açıklanacak? Merkez Bankası faiz arttırır mı? Faiz kararı sonrası altın ve dolar yükselir mi, düşer mi? Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın ve dolar ne olur? Merkez Bankası faiz kararı ne olur? İşte detaylar…

Merkez Bankası faiz kararı saat kaçta açıklanacak? Merkez Bankası faiz arttırır mı? Faiz kararı sonrası altın ve dolar yükselir mi, düşer mi?

Merkez Bankası faiz kararı bekleniyor! Yatırımcının gözü kulağı Merkez Bankası PPK toplantısından çıkacak faiz kararına odaklandı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCBM) Ağustos ayında düzenlenen toplantıda politika faizini 100 baz puan indirerek yüzde 13,00 seviyesine çekmişti. Peki, Merkez Bankası PPK toplantısı ne zaman? Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın ve dolar ne olur? Merkez Bankası faiz kararı ne olur? İşte detaylar…

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) eylül ayı faiz kararı toplantısı bugün saat 14.00'te yapılacak.

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NE OLUR?

PPK toplantısına yönelik piyasa beklentileri faizin yüzde 13'te sabit tutulacağı yönünde. Bazı ekonomistler politika faizinde 100 baz puanlık, bazıları ise 50 baz puanlık indirim bekliyor. Geçen ay gerçekleştirilen PPK toplantısında, politika faizi 100 baz puanlık indirimle yüzde 14'ten yüzde 13'e çekilmişti.