Gazete Vatan Logo

Düşük faizli Togg araç kredisi yolda! Togg için uygun kredi verilecek mi? Uygun faizli Togg kredisi çıkacak mı?

Yerli otomobil Togg'un ilk modeli Gemlik Fabrikası üretim bandından çıktı. Görücüye çıkan Togg’un ilk test eden ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. 60 yıllık hayalin gerçeğe dönüştüğü anlar canlı olarak yayınlandı. Türkiye’nin vizyon projesi olan Togg’un 85 milyonun ortak gururu olduğunu belirten Erdoğan, Togg için bankalara da çağrıda bulundu. Peki, Togg için uygun kredi verilecek mi? Uygun faizli Togg kredisi çıkacak mı? İşte düşük faizli Togg araç kredisi ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları…

Düşük faizli Togg araç kredisi yolda! Togg için uygun kredi verilecek mi? Uygun faizli Togg kredisi çıkacak mı?

Yerli otomobil Togg’un beklenen tarihi fabrika açılışı gerçekleşti. 85 milyonun ortak hayali olan Togg’un ilk aracı üretim bandından indi. Açılışta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 60 yıllık rüyanın gerçekleştiğini belirtti. Cumhurbaşkanı'nın açıklamasına göre; otomobilin ön satışı şubat ayında başlayacak. Fiyatın da bu tarihte belli olması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bankalara da kredi çağrısında bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN BANKALARA TOGG İÇİN KREDİ ÇAĞRISI!

Gemlik Kampüsü açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seri üretim bandından çıkan araçların test ve sertifikasyon süreçlerinin başladığını belirterek, Togg'un satış süreci ile ilgili bilgi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Avrupa yollarının da tozunu attıracağı için yeterlilik sertifikasına sahip olacak. 2023'ün ilk çeyreğinin sonunda yollarımızda göreceğiz. Yeni nesil bir girişim olan Togg aracısız bir şekilde vatandaşlarımızla buluşacak. Satış işini dijital ve fiziksel deneyimi birleştirerek çözmeye karar verdik. Vatandaşlarımız şubatta ön satış siparişlerini verebilecek." diye konuştu. 

Haberin Devamı

"Togg'un fiyatına piyasa şartlarında rekabetçiliğini sağlayacak şekilde babayiğitlerle birlikte karar vereceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mart ayı sonunda piyasaya çıkacak ürünün fiyatını bugünden vermek mümkün değil. Sanıyorum ön satışın başlayacağı şubat ayında Togg'un fiyatı da açıklanacaktır." ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında bankalara da seslendi. Bankalara uygun kredi çağrısında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tüm kamu ve özel sektör bankalarımızın yöneticilerine vatandaşımızın Togg'u rahat satın alabilmesi için ellerini taşın altına koyma çağrısında bulunuyorum.” dedi.