Gazete Vatan Logo

Togg ne zaman satışa sunulacak? Togg’un fiyatı belli oldu mu? Togg fiyat listesi ne zaman açıklanacak?

Togg’un beklenen Gemlik Kampüsü açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen törende Togg’un ilk aracı banttan indi. Yerli otomobilde 60 yıllık rüya gerçek oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg ile ilgili konuşmasında satışa sunulacağı tarih ve fiyat ile ilgili açıklama yaptı. Milyonlar Togg ile ilgili detayları araştırırken fiyat ve satış sürecinin ne zaman ve nasıl olacağını merak ediyor. Peki, Togg ne zaman satışa sunulacak? Togg’un fiyatı belli oldu mu? Togg fiyat listesi ne zaman açıklanacak? Togg tahmini fiyatı ne olur? Togg satın alma için ön satış başvurusu ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

Togg ne zaman satışa sunulacak? Togg’un fiyatı belli oldu mu? Togg fiyat listesi ne zaman açıklanacak?

Togg’un ilk aracı banttan indi ve görücüye çıktı. Uzun süredir milyonların beklediği Türkiye’nin vizyon projesi olarak gösterilen yerli otomobil Togg bir rüyayı gerçekleştirdi. Togg’un Gemlik Kampüsü açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Togg’un ilk aracı da banttan indi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından test edildi. Gözler Togg’un satışa sunulacağı tarihe çevrilirken, ön satış ve fiyat ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ilk açıklama geldi.

TOGG NE ZAMAN SATIŞA SUNULACAK?

Gemlik fabrikası açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan Togg’un ön satış başvurusu ve satış süreci ile ilgili şunları söyledi:

“Bugün seri üretim bandından çıkan araçların test ve sertifikasyon süreçleri başlıyor. Avrupa yollarının da tozunu attıracağı için yeterlilik sertifikasına sahip olacak. 2023'ün ilk çeyreğinin sonunda yollarımızda göreceğiz. Yeni nesil bir girişim olan Togg aracısız bir şekilde vatandaşlarımızla buluşacak. Satış işini dijital ve fiziksel deneyimi birleştirerek çözmeye karar verdik. Vatandaşlarımız şubatta ön satış siparişlerini verebilecek.”

Haberin Devamı

TOGG FİYATI BELLİ OLDU MU?

Togg’un fiyatı ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Togg'un fiyatına piyasa şartlarında rekabetçiliğini sağlayacak şekilde babayiğitlerle birlikte karar vereceğiz. Mart ayı sonunda piyasaya çıkacak ürünün fiyatını bugünden vermek mümkün değil. Sanıyorum ön satışın başlayacağı şubat ayında Togg'un fiyatı da açıklanacaktır.” diye konuştu.