Gazete Vatan Logo

Casper Excalibur ile oyuna girdi!

Casper, 25’nci yılına özel sürprizlerini Excalibur dizüstü oyun bilgisayar serisi ile devam ettiriyor. Oyunculara özel tasarlanan Excalibur dizüstü bilgisayarları oyun pazarına iddialı giriş yaptı.

Casper Excalibur ile oyuna girdi!

Casper, masaüstü oyun bilgisayarlarından sonra dizüstü serisi Excalibur ile oyun pazarındaki iddiasını güçlendiriyor. Excalibur’un Full HD 17.3 inç ekranı ile 1920x1080 piksel çözünürlüklü büyük ekranda oyun keyfi üst düzey bir deneyim sunuyor. Casper Excalibur, Anti-Glare yansımasız ekran ve 85 derecelik görüş açısına sahip IPS ekranıyla öne çıkıyor. NVIDIA GeForce GTX 960M ve GTX 970M ekran kartları ve seçimli olarak 4 GB ya da 6 GB ekran belleği ile şu ana kadar sunulan yüksek performanslı görsellik yakalanıyor. GeForce GTX 970M ve 960M ile Casper Excalibur’da seçkin PC oyun deneyimi yaşamak için birebir tasarlanmış. Bununla birlikte gelişmiş, gelecek nesil NVIDIA Maxwell mimarisi ile güçlendirilen bu kartlar rakipsiz performans, yenilikçi grafik teknolojileri ile oyuncuları buluşturuyor.

Ön siparişler sevindirdi

“Yepyeni ürünlerle oyun alanında iddiasını ortaya koyacak bir portföyü, yıl boyunca kullanıcılarımıza sunacak olmanın heyecanını yaşıyoruz” diyen Casper Pazarlama Direktörü Feray Karaman, yüksek performanslı dizüstü modellerinin Casper’ın bilgisayar pazarındaki yerini daha da güçlendireceğini belirtti. Genç kitlelerin artık mobil teknoloji deneyimlemek kadar, masaüstü ve dizüstü bilgisayarlardaki zengin kullanım alanlarını, üretkenliği ve oyun performansını da oldukça önemsediklerini ifade eden Karaman, Excalibur serisinin ön siparişlerinin sevindirici olduğunu ve kullanıcılardan aldıkları olumlu yorumlarla uzun zamandır üzerinde sıkı bir şekilde çalıştıkları seriye çok güvendiklerini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı