Gazete Vatan Logo

Borsa bugün (30 Ekim) açık mı? 30 Ekim borsa tatil mi, bugün borsa kapalı mı, 30 Ekim borsa açık mı?

30 Ekim borsa açık mı, bugün borsa tatil mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü coşkuyla kutlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Pazartesi okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim” açıklaması sonrası resmi tatil olan 29 Ekim’in ertesi günü olan 30 Ekim’de borsanın durumu merak ediliyor. Resmi tatil sonrası ilk işlem günü olması ve okullar tatil edilmesi yatırımcıların arama motorlarına yönelik “Borsa bugün açık mı, 30 Ekim borsa tatil mi?” sorularının yanıtını araştırmasına neden oldu. Peki, Borsa bugün açık mı, 30 Ekim borsa açık mı, bugün borsa kapalı mı, borsa çalışıyor mu?

Borsa bugün (30 Ekim) açık mı? 30 Ekim borsa tatil mi, bugün borsa kapalı mı, 30 Ekim borsa açık mı?

Okulların tatil edilmesiyle beraber borsanın tatil olup olmadığı merak edildi. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerindeki okullar 30 Ekim Pazartesi günü tatil edildi. İlkokul, ortaokul ve liseler için 1 günlük tatil kararı alınca “Borsa bugün açık mı, 30 Ekim borsa açık mı?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, 30 Ekim borsa tatil mi, bugün borsa kapalı mı, 30 Ekim borsa açık mı?

30 EKİM BORSA AÇIK MI, BUGÜN BORSA KAPALI MI?

Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerindeki okullar 30 Ekim Pazartesi günü tatil edildi. Kararı duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cumhuriyet Bayramımızı Cumhuriyetimizin 100. yılına yaraşır bir coşkuyla kutladık. Bu coşkuyu paylaşan milletime teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, 30 Ekim Pazartesi okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim” dedi.

Erdoğan’ın Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü nedeniyle okullar 1 günlüğüne tatil edildiğini açılamasıyla borsanın durumu sorgulanmaya başlandı.

Haberin Devamı

Borsa 31 Ekim bugün kaldığı yerden işlemlerine devam ediyor, bugün sadece okullar tatil edildi. Resmi tatil olmadığı için borsa işlemleri yapılıyor.