Gazete Vatan Logo

3 milyon kişinin hayatına dokundu

Türkiye Vodafone Vakfı, sosyal sorumluluk projelerine bugüne kadar 27 milyon TL yatırım yaptı. Vakıf, başta kadınlar ve engelli bireyler olmak üzere 3 milyonu aşkın kişinin hayatına dokundu.

3 milyon kişinin hayatına dokundu

Türkiye Vodafone Vakfı, son olarak Birleşmiş Milletler’in tüm dünyada her yaştan erkeği toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanabilmesi için harekete geçmeye davet ettiği “HeForShe” dayanışma hareketine destek vermeye başladı. Türkiye Vodafone Vakfı’nın

9 yıllık başarı öyküsü ve gelecek planları gala gecesinde paylaşıldı. Vodafone Grubu İcra Kurulu Üyesi ve Afrika, Orta Doğu ve Asya Pasifik (AMAP) Bölge Başkanı Serpil Timuray, “Vodafone olarak, kadınların ekonomik ve sosyal hayata eşit katılımı için yapılan yatırımların, toplumsal refah ve kalkınmaya yön vereceğine inanıyoruz. Araştırmalara göre, önümüzdeki 10 yılda tüm dünyada 1 milyar kadın, iş gücüne katılma potansiyeli taşıyor. Birleşmiş Milletler’in 1 milyar erkeğe ulaşma hedefini belirlediği ‘HeForShe’ küresel dayanışma hareketine desteğimiz için, yüzde 1’i olan 100 bin erkeğin “HeForShe” destekçileri arasında yer almasına katkıda bulunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Türkiye Vodafone Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Süel ise “Kuruluşumuzdan bu yana bir yandan 3 milyonu aşkın kişinin hayatına dokunmanın, toplamda 27 milyon TL değerinde sosyal yatırım yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye Vodafone Vakfı olarak, kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarında sürdürülebilirliğin önemine inanıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kadınlarımıza destek, engelli gençlerimize de umut olmaya devam edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Mesiye Teyze duygulandırdı

Türkiye Vodafone Vakfı, gelecek planlarını Türk iş ve sivil toplum dünyasından 400’e yakın davetlinin katıldığı gala gecesinde paylaştı. Gecede iş, siyaset ve medya dünyasının tanınmış ebeveynlerinin çocuklarıyla birlikte katıldığı ve ünlü şovmen Beyazıt Öztürk’ün sunduğu bir panel de düzenlendi. panele Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt ve kızı Derin Öğüt, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ve kızı Pelin Akın, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve oğlu Yuşa Şahin, Big Chefs Cafe&Brasserie Kurucu Ortağı Gamze Cizreli ve oğlu Ali Üner ile Gazeteci ve Ekonomi Yazarı Vahap Munyar ve kızı Sırma Munyar konuşmacı olarak katıldı.

Haberin Devamı