Gazete Vatan Logo

Yurt başvuruları ne zaman bitiyor? KYK yurt başvuruları saat kaça kadar yapılabilecek? KYK yurt başvurusu ne zaman açıklanacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından başvuruları alınan 2022-2023 eğitim öğretim dönemi KYK yurt başvuruları sona eriyor. Yurt başvurularında son saatlere girildi. Üniversite öğrencileri eğitim görecekleri üniversitelerin bulundukları şehirlerde kalacak yerler konusunda özellikle KYK yurtlarını tercih ediyor. Peki, KYK yurt başvuruları ne zaman, saat kaça kadar yapılabilecek? KYK yurt başvuruları ne zaman bitiyor? KYK yurt başvurusu ne zaman açıklanacak? İşte KYK başvuru ve sonuçları hakkında merak edilenler…

Yurt başvuruları ne zaman bitiyor? KYK yurt başvuruları saat kaça kadar yapılabilecek? KYK yurt başvurusu ne zaman açıklanacak?

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurt başvuruları sona eriyor. Üniversite öğrencilerinin KYK yurt başvuruları için son saatlere girildi. Üniversiteye yeni başlayacak öğrencilerinden KYK yurtlarına büyük talelp var. Öğrenciler başvurularını e-Devlet üzeriden gerçekleştirebilecek. Peki, KYK yurt başvuruları ne zaman, saat kaça kadar yapılabilecek? KYK yurt başvuruları ne zaman bitiyor? KYK yurt başvurusu ne zaman açıklanacak? İşte KYK başvuru ve sonuçları hakkında merak edilenler…

2022 KYK YURT BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTİYOR?

KYK yurt başvuruları 2022-2023 eğitim öğretim dönemi eğitime ilk kez başlayacak üniversite öğrencileri ile ara sınıf öğrencileri için başvurular 28 Ağustos’ta (bugün) sona erecek. Öğrenciler başvurularını, 28 Ağustos saat 23.59’a kadar e-Devlet üzerinden gerçekleştirilebilecek.

KYK SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KYK yurt sonuç tarihi hakkında Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yapılan bir açıklama yok. Geçen yıl sonuçlar 16 Eylül'de ilan edilmişti. Bu yıl da sonuçların eylül ayının 2. haftasında açıklanması bekleniyor.

Haberin Devamı