Gazete Vatan Logo

Kabine Toplantısı KYK kararları ne zaman açıklanacak, bugün Kabine Toplantısı var mı? Kabine toplantısı kaçta başlıyor ve bitiyor?

Bugün Kabine Toplantısı var mı, Kabine Toplantısı ne zaman 2022? Kabine Toplantısı KYK kararları için araştırmalar hızlandı. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplanıyor. Toplantının ana gündem maddeleri KYK kredi borçları ve artan vaka sayları olacak. Peki, Kabine toplantısı kaçta başlıyor ve bitiyor?

Kabine Toplantısı KYK kararları ne zaman açıklanacak, bugün Kabine Toplantısı var mı? Kabine toplantısı kaçta başlıyor ve bitiyor?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor. KYK kredi borçları ve artan Covid-19 vaka sayısılarının gündem olacağı toplantıda Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, KYK kredi borçlarıyla ilgili hazırlanan çalışmayla ilgili sunum yapacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da Covid-19 vaka sayılarında son dönemde yaşanan artış, ölüm ve testlerin pozitif çıkma oranlarıyla ilgili bir bilgilendirme yapacak.

Kabine Toplantısı KYK kararları ne zaman açıklanacak?

Kabine Toplantısı 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü yapılacak.

KYK kredi borcu düzenlemesi hazırlığı tamamlandı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, KYK borçları ile ilgili kapsamlı çalışmasını tamamladı, gençlerin mağduriyet yaşamaması için yapıcı bir çözüm hazırlandı. KYK kredi borçları ile ilgili Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi'nden kaynaklı faiz artışları detaylı bir şekilde ele alındı. 2022-2023 akademik yılı Güz dönemine yetişecek şekilde çalışma tamamlandı, şimdi gözler KYK kredi borcunda faiz silinmesi veya ödemeleri kolaylaştıracak yeni bir yapılandırma beklentisi nedeniyle Kabine Toplantısı'na çevrildi.

Haberin Devamı