Gazete Vatan Logo

AÖF kayıt yenileme ne zaman? Kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme tarihleri!

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) duyurdu! AÖF 2022-2023 yılı kayıt yenileme işlemleri için tarih belli oldu. AÖF kayıt yenileme işlemi yapacak öğrenciler tarihleri araştırıyor. Peki, AÖF kayıt yenileme ne zaman? Kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF katkı payı ödemeleri ne kadar, hangi bankadan yapılacak? AÖF kayıt yenileme tarihleri!

AÖF kayıt yenileme ne zaman? Kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme tarihleri!

Anadolu Üniversitesi duyurdu! AÖF kayıt yenileme tarihleri belli oldu. Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme işlemlerini yapmak isteyen öğrenciler, tarihleri, kayıt yenilemenin nasıl yapılacağını, katkı ödemeleri ile ödemelerin yapılacağı bankaları araştırıyor.

AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN?

022-2023 dönemi Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme işlemleri 3 Ekim 2022 Pazartesi günü başlayacak ve 17 Ekim 2022 Pazartesi gününe kadar devam edecek.

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

AÖF kayıt yenileme işlemleri "aof.anadolu.edu.tr" internet sitesinde bulunan Öğrenci Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile gerçekleştirilecektir.

AÖF KATKI PAYI ÖDEMELERİ NE KADAR, HANGİ BANKADAN YAPILACAK?

2022-2023 Öğretim Yılı Güz Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini, istenilen tarihlerde anlaşmalı bankalar üzerinden ödemeleri gerekmektedir.