Gazete Vatan Logo

Seri katil hayranı çıktı, erkek arkadaşını katletti! Duvardaki portreler dehşete düşürdü

Suç ve seri katil hayranı genç kadının işlediği cinayet, İngiltere'nin en çok konuşulan konuları arasına girdi. Evinin duvarında akılalmaz cinayetlere imza atan seri katillerin portrelerini bulundurması da dehşete düşürdü.

Seri katil hayranı çıktı, erkek arkadaşını katletti! Duvardaki portreler dehşete düşürdü

İngiltere, 27 yaşındaki Shaye Groves adlı kadının işlediği cinayeti konuşuyor. Winchester Crown Mahkemesi'nde görülen cinayet davasında genç kadınla ilgili ortaya atılan iddialar duyanları şaşkına çevirdi.

Sevgilisi 25 yaşındaki Frankie Fitzgerald'ı defalarca bıçaklayarak öldürmekle suçlanan Shaye'nin seri katillere ve kriminal suçlara olan ilgisi mahkemede gözler önüne serildi. Shaye'nin yatak odasının duvarında içlerinde Ted Bundy ve Jeffrey Dahmer de olmak üzere birçok seri katilin portreleri yer alıyordu. Suç hayranı genç kadının neden duvarında seri katil resimleri bulunduğunu ilginç bir bahaneyle anlattı.

'TUTKULU BİR ŞEKİLDE BIÇAKLADI'

Mahkemede Shaye'nin erkek arkadaşını 'tutkulu' bir şekilde 22 kez bıçakladığı açıklandı. Erkek arkadaşını öldürmek için kullandığı bıçağı da yastığının altında saklıyordu. Mahkemede ayrıca sevgilisini öldürdükten sonra bir arkadaşını arayıp 'gülerek' konuştuğu iddia edildi.

DUVARDA ERKEK ARKADAŞI İÇİN BİR BOŞLUK BIRAKTI

Shaye, aynı zamanda Disney hayranı olduğunu da ifade etti. Ancak seri katillerin 'oldukça havalı' olduğunu düşündüğü için yatak odasındaki bir duvarı onlara ayırdığını açıkladı. Groves, yatak odasının duvarına 'dekoratif' hançerler ve tabut biçimli bir kitaplık da vardı. Winchester Crown Court'ta konuşan bir tanık, Shaye'nin duvarda ayrıca Fitzgerald için bir boşluk bıraktığını iddia etti.

Haberin Devamı

Kendini bir pagan olarak tanımlayan genç kadın, evindeki Kelt hançerini ritüelleri için satın aldığını ve manevi bağlarını güçlendirdiğini söyledi.

Shaye erkek arkadaşını öldürmesini ise 'nefsi müdafaa' olarak açıkladı. Fitzgerald'ın uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle çoğu zaman agresifleştiğini iddia etti.

Dava devam ediyor.