Gazete Vatan Logo

'Hayat kadını' iddiasına yüklü miktarda tazminat

ABD First Lady’si Melania Trump’ın seks işçisi olarak çalıştığı iddiasını ortaya atan 71 yaşındaki blogger hem özür dilemeyi hem de yüklü bir tazminat ödemeyi kabul etti.

'Hayat kadını' iddiasına yüklü miktarda tazminat

Eşi Donald Trump’ın ABD başkanı olarak görevi devralmasının ardından hakkında ‘seks işçisi olarak çalıştı’ iddialarını ortaya atanlara açtığı hukuk savaşına hız veren Melania Trump’ın avukatları, bu dedikoduyu ortaya atan 71 yaşındaki Webster Tarpley isimli bloggerın özür dilemeyi ve yüklü bir miktarda tazminat ödemeyi kabul ettiğini söyledi.

The Washington Post gazetesinin haberine göre, Melania Trump’ın avukatları, Tarpley’nin “Bu yalan ifadeleri ortaya atarken hiçbir dayanağım yoktu. Sözlerimi geri alıyorum. Bu ifadelerin Trump ve ailesine büyük zarar verdiğini kabul ediyorum ve bu yüzden First Lady’den, oğlundan, eşinden ve yakınlarından özür diliyorum” ifadelerini kullandığını aktardı.

Bu arada Tarpley davaya ilişkin sessizliğini korusa da avukatları Melania Trump’ın avukatları ile anlaşmaya varıldıklarını doğruladı. Avukatları, Tarpley’in ödeyeceği ‘yüklü miktardaki’ tazminat hakkında ise bir bilgi verilmedi. Melania Trump, Tarpley hakkında ilk olarak Maryland eyaletinde 150 milyon dolar’lık tazminat davası açmış, davanın reddedilmesi üzerine bu kez New York’taki bir mahkemeye başvurmuştu.

Haberin Devamı