Melania Trump

Melania Trump

Son dakika melania trump haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan melania trump ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını melania trump haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Melania Trump

haberleri sayfasında son dakika yaşanan melania trump gelişmeleri de dahil olmak üzere 247 melania trump haberi bulunmuştur. Tüm melania trump haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trump'ın iddianamesinde Woman-1 olarak adlandırıldı! İlk kez sessizliğini bozdu
Trump'ın iddianamesinde Woman-1 olarak adlandırıldı! İlk kez sessizliğini bozdu Çarşamba günü mahkemeye çıkarılan Donald Trump, yetişkin film yıldızı Stormy Daniels'a yapılan 130 bin dolar hakkında ifade vermişti. Mahkemede Trump'a ilişkisi olan Woman-1 kod adlı bir kadının daha varlığı ortaya çıkmıştı. Woman-1'in eski bir Playboy yıldızı olan Karen McDougal olduğu ortaya çıktı. Karen, davayla ilgili ilk kez sessizliğini bozdu.
6.04.2023 Dünya
Donald Trump'a Stormy Daniels'tan sonra bir şok daha! Playboy modeli Karen McDougal: 10 ay ilişki yaşadık...
Donald Trump'a Stormy Daniels'tan sonra bir şok daha! Playboy modeli Karen McDougal: 10 ay ilişki yaşadık... ABD eski başkanı Donald Trump hayatının en sıkıntılı günlerini yaşıyor. Yetişkin film yıldızı Daniels'a yapılan 130 bin dolarlık ödeme nedeniyle ABD tarihinde hakkında ceza davası açılan ilk başkan olan Trump'ın dosyasında, ikinci bir sürpriz var. Hakkındaki dava sürecini eleştiren ABD eski başkanı Donald Trump, yaşananları "Aşırı solcuların görülmemiş ölçekteki kitlesel seçim müdahalesi" olarak yorumladı. Hakkındaki davanın yaklaşan 2024 seçimlerine müdahale etmek için açıldığını iddia eden Trump, "Böyle bir şeyin Amerika’da olabileceğini asla düşünmezdim" ifadelerini kullandı.
5.04.2023 Dünya
Trump'ın korktuğu başına geldi! Stormy Daniels ilişkisini öğrenen Melania Trump çılgına döndü, terk etti...
Trump'ın korktuğu başına geldi! Stormy Daniels ilişkisini öğrenen Melania Trump çılgına döndü, terk etti... Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın başı kirli ilişkileri yüzünden dertte. Birlikte olduğu Stormy Daniels’a sessiz kalması için ödediği 130 bin doları “yasal masraf” olarak göstermekle suçlanan ABD'nin eski başkanı Donald Trump’ın eşi Melania Trump, bu ilişkiyi öğrenince çılgına dönmüş...
22.03.2023 Dünya
Banu Alkan'ın 20 yaş küçük sevgilisi merak ediliyor! "İyi eğitimli, oldukça zengin..."
Banu Alkan'ın 20 yaş küçük sevgilisi merak ediliyor! "İyi eğitimli, oldukça zengin..." 64 yaşındaki Afrodit lakaplı Banu Alkan, kendisinden 20 yaş küçük olan Kemal Yıldız ile ilişki yaşadığını ilan etti. Dolu dizgin bir ilişki yaşayan Alkan, Instagram hesabını sevgilisinin fotoğraflarıyla doldururken, Kemal Yıldız merak konusu oldu.
1.08.2022 Magazin
ABD'de bomba iddia: Trump'ın Biden ile çıkacağı canlı yayın öncesi testi pozitif çıktı
ABD'de bomba iddia: Trump'ın Biden ile çıkacağı canlı yayın öncesi testi pozitif çıktı The Guardian gazetesi, Donald Trump'ın ABD başkanı olduğu dönemde Joe Biden'la ilk canlı yayın tartışmasına çıkmadan 3 gün önce yaptırdığı koronavirüs testinin "pozitif" sonuçlandığını iddia etti.
1.12.2021 Dünya
Trump çifti ilk kez görüntülendi! Ayrı ayrı poz verdiler...
Trump çifti ilk kez görüntülendi! Ayrı ayrı poz verdiler... ABD'nin 45'inci başkanı Donald Trump ve eşi Melania, 20 Ocak’ta Beyaz Saray’dan birlikte ayrıldıktan sonra ilk kez Mar-a-Lago tatil beldesindeki bir restoranda görüntülendi.
19.02.2021 Dünya
Trump'ın azil davası sürerken eşi Melania kaplıca keyfi yaptı
Trump'ın azil davası sürerken eşi Melania kaplıca keyfi yaptı ABD'de eski başkan Donald Trump'ın azil davası devam ederken, Melania Trump'ın Beyaz Saray'dan ayrıldıktan sonra gününün büyük çoğunluğunu lüks masaj ve spa salonlarında rahatlayarak geçirdiği ifade edildi.
12.02.2021 Dünya
Bomba iddia: Trump çifti Beyaz Saray'da ayrı yataklarda uyuyordu
Bomba iddia: Trump çifti Beyaz Saray'da ayrı yataklarda uyuyordu Amerikan medyası, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın 4 yıllık görevi boyunca Beyaz Saray'da eşi Melania Trump ile ayrı yatakta uyuduğunu iddia etti.
21.01.2021 Dünya
Dünya bunu konuşuyor! Melania Trump'ın elbisesi damga vurdu
Dünya bunu konuşuyor! Melania Trump'ın elbisesi damga vurdu ABD'de devir teslim törenine katılmayan Donald Trump ve eşi Melania Trump'ı son kez taşıyan başkanlık uçağı Air Force One, Trump'a ait Club-Resort Mar-a-Lago'nun bulunduğu Florida Palm Beach'e indi. Melania Trumpın turuncu desenli 3 bin 700 dolarlık elbisesi (27 bin 417 TL) dikkat çekti.
20.01.2021 Dünya
ABD'de istifa depremi! Resmen duyurdu
ABD'de istifa depremi! Resmen duyurdu ABD Ulaştırma Bakanı Elaine Chao, dün Kongreye yapılan baskının ardından istifa ettiğini duyurdu.
7.01.2021 Dünya
ABD'de Kongre baskınının ardından Beyaz Saray'daki istifalar sürüyor
ABD'de Kongre baskınının ardından Beyaz Saray'daki istifalar sürüyor ABD'de Donald Trump destekçilerinin Kongre binasını basmasının ardından, Kuzey İrlanda Özel Temsilcisi Mick Mulvaney ve Ulusal Güvenlik Danışman Yardımcısı Matt Pottinger de yönetimden istifa eden isimler arasına katıldı.
7.01.2021 Dünya
ABD'de Kongre baskınının ardından Beyaz Saray'dan 4 istifa
ABD'de Kongre baskınının ardından Beyaz Saray'dan 4 istifa ABD'de Donald Trump destekçilerinin Kongre binasını basmasının ardından, Beyaz Saray Sözcü Yardımcısı Sarah Matthews, Beyaz Saray Sosyal İşler Müdürü Rickie Niceta, Melania Trump'ın Özel Kalem Müdürü Stephanie Grisham, Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Yardımcısı Mike Pottinger istifa ettiğini açıkladı.
7.01.2021 Dünya
Trump çiftinin Beyaz Saray sonrası adresleri belli oldu!
Trump çiftinin Beyaz Saray sonrası adresleri belli oldu! Ocak ayında Beyaz Saray'ı Biden çiftine bırakacak olan Donald Trump ve Melania Trump'ı taşınacağı yeni adres belli oldu.
14.12.2020 Dünya
Trump'ı koruyan 130 Gizli Servis çalışanında koronavirüs tespit edildi!
Trump'ı koruyan 130 Gizli Servis çalışanında koronavirüs tespit edildi! Trump'ı korumakla görevli 130 Gizli Servis çalışanının koronavirüs (Covid-19) testlerinin pozitif çıkması sonucu karantinaya alındıkları duyuruldu.
13.11.2020 Dünya
İşte o fotoğraf! Yataklarını ayırdılar dedikodusunun ardından...
İşte o fotoğraf! Yataklarını ayırdılar dedikodusunun ardından... ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim yenilgisinin ardından Melania Trump'ın ayrılmak için gün saydığı söylentileri dünya medyasının gündeminde yer edinirken, dün çekilen bir fotoğraf dedikoduları iyice kızıştırdı.
12.11.2020 Dünya
Trump'a eşi ve damadından çağrı! 'Kaybettiğini kabul et'
Trump'a eşi ve damadından çağrı! 'Kaybettiğini kabul et' ABD seçimlerinde resmi olmayan sonuçlar açıklanırken, Donald Trump'a seçimi kabul etmesi için eşi Melania Trump ve damadı Jared Kushner'den çağrı yapıldığı ifade edildi.
9.11.2020 Dünya
'Çok Güzel Hareketler 2' bu kez de Yıldız Tilbe’yi ağırlıyor...
'Çok Güzel Hareketler 2' bu kez de Yıldız Tilbe’yi ağırlıyor... Genel sanat yönetmenliğini ve yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, yapımcılığını Necati Akpınar’ın üstlendiği “Çok Güzel Hareketler 2”, yeni bölümü ile 25 Ekim Pazar akşamı ekrana geliyor.
22.10.2020 Televizyon
Melania Trump anlattı: Oğlumuz da corona oldu
Melania Trump anlattı: Oğlumuz da corona oldu ABD Başkanı Donald Trump ve eşi ‘First Lady’ Melania Trump, iki hafta önce corona virüse yakalanmıştı. Melania Trump corona deneyimini kaleme aldı. Melania Trump, corona olduğu haberinden sonra hemen oğlu için endişelendiğini belirterek “Korkum tekrar test edildiğinde gerçek oldu ve pozitif çıktı. Neyse ki o güçlü bir genç ve hiçbir belirti göstermedi” dedi.
15.10.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Melania Trump ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki melania trump haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.