Gazete Vatan Logo

En Çok Arananlar Listesi'nde kendisini göremeyince polise sitem etti: Peki ya ben?

ABD'nin Georgia eyaletinde yaşanan olay şaşkınlık yarattı. Christopher Spaulding, Rockdale County Şerif Bürosu'nun sosyal medya platformundan paylaştığı en çok arananlar listesini görünce harekete geçti.

En Çok Arananlar Listesi'nde kendisini göremeyince polise sitem etti: Peki ya ben?

ABD'nin Georgia eyaletinde yaşayan Christopher Spaulding sosyal medya platformunda Rockdale County Şerif Bürosu'nun 28 Kasım'da ayın 'En Çok Arananlar Listesi'ni görünce herkesi şaşkınlığa uğratan bir olaya imzasını attı.

Spaulding polisin yaptığı gönderiye iki gün sonra yorum yaparak "Peki ya ben?" diye sordu. Şerif bürosunun resmi hesabıysa 1 Aralık'ta "Doğru söylüyorsunuz, hakkınızda iki yakalama kararı var. Yoldayız" cevabını verdi.

Rockdale County polisi aynı gün kaçağın yakalandığını duyurdu. Yapılan açıklamada "Yakalanmanızdaki desteğiniz için teşekkür ederiz" ifadesi kullanıldı.

Independent Türkçe'deki habere göre Spaulding'in şartlı tahliye kurallarını çiğnemekten hakkında yakalama kararı olduğu bildirildi.

Yetkililer ayrıca 10 kişiden oluşan En Çok Arananlar Listesi'nin suçların ciddiyetine göre hazırlandığına dikkat çekti. Bu listede yer almayan zanlıların da yakalandığı vurgulandı.