Gazete Vatan Logo

Cameron'ın paylaşımını tiye aldılar!

İngiltere Başbakanı Cameron, ABD Başkanı Obama ile yaptığı Ukrayna'ya dair görüşmesini Twitter'da paylaşınca...

Cameron'ın paylaşımını tiye aldılar!

İngiltere Başbakanı David Cameron, Ukrayna'daki gelişmeler üzerine ABD Başkanı Barack Obama ile yaptığı görüşmeyi, bir fotoğrafla Twitter üzerinden paylaşmasının ardından ünlüler tarafından tiye alındı.

Ukrayna'da 5 Mart tarihinde tansiyonun yükselmesinin ardından Cameron, ABD Başkanı Obama ile telefon görüşmesi gerçekleştirerek, Kırım'daki Rus hareketliliğini tartışmışlardı.

Görüşmesinin ardından Cameron, telefonda ciddi bir şekilde görüşme gerçekleştirdiğini gösteren fotoğrafı Twitter hesabında paylaşarak, "@BarackObama ile Ukrayna'daki durumu görüştüm. Rusya'nın hareketlerini kınamakta hemfikiriz" diye yazmıştı.



Başbakan Cameron'un paylaşımının ardından kulağına telefon yerine diş macunu tüpünü koyduğu fotoğrafını paylaşan ABD'li komedyen Rob Delaney, paylaşımında Obama ve Cameron'a seslenerek, "Selam beyler, ben de hattayım. Beni bilgilendirin" diye yazdı.




Komedyenin paylaşımının ardından Star Trek ve X-Men filmlerinin oyuncusu İngiliz Patrick Stewart, telefon yerine ıslak mendil tüpü tuttuğu fotoğrafı paylaşarak, "@David_Cameron @BarackObama şu anda ben de hattayım. Geciktiğim için özür dilerim" diye belirtti.




Paylaşımlara en son katılan ABD'li yazar Michael Moreno ise, kulağına bir köpek dayayarak, "Tamam beyler, beklediğiniz için teşekkürler" tweet'ini attı.