Gazete Vatan Logo

Aldatan eşini lüks otelde bastı! Savunması akıllara zarar

Kendisini aldatan eşini lüks otelde suçüstü yapan kadın görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Talihsiz kadının paylaştığı görüntüler sosyal medyada bir anda viral oldu.

Aldatan eşini lüks otelde bastı! Savunması akıllara zarar

ABD'de yaşanan olay sosyal medyada günün konusu oldu. Amerika Birleşik Devletleri'nde çekildiği öne sürülen görüntüler kısa sürede 12 milyondan fazla kişiye ulaştı.

Söz konusu videoda bir adamın sevgilisi ile yemek yerken karısına yakalanması yer aldı. Bir süredir eşinden şüphelenen kadın, kimliği belirsiz kameramanı peşine takıp kocası ve sevgilisini resmen suçüstü yakaladı.

HİÇ PANİK YAPMADI

Karısına yakalanan adam ise hemen kendini savunmaya geçti. Eşine yanındaki kadının sadece iş arkadaşı olduğunu ve yemek yemek için buluştuklarını belirten adam, sakin bir tavır sergileyerek olayı yönetmeye çalıştı.

'BU NASIL BİR ARKADAŞ'

Kocasına inanmayan kadın ise yanındaki kadına da kim olduğunu sordu. Adamın yanıtına benzer bir cevap veren kadın iş arkadaşı olduğunu iddia ederek görünüşte samimiyetsiz bir gülümsemeyle yanıt verdi. Öfkeli eş ise o anlarda 'Eh, ben onun karısıyım. Peki sen nasıl bir arkadaşsın?' dedi.

Diğer kadının birlikte yemek yediği adamın evli olduğunu anlayınca ona hayal kırıklığına uğramış bir bakış atması gözlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

KARISININ PEŞİNDEN GİTTİ

Videonun ilerleyen kısımlarında ise talihsiz eşin, kocasına bakarak ağladığı görüldü. O sırada aldatan eşi tarafından teselli edilmeye çalışan kadın bir anda otelden ayrıldı, eşi ise peşinden gitti.

Sosyal medya kullanıcıları ise aldatılan eşin sakin olmasını, kocasını daha önceden yakaladığına yorumladı. Adamın sevgilisi olduğu öne sürülen kadının tavırlarından yola çıkan bazı kişiler ise adamın evli olmadığını beyan ederek onu da kandırdığını söyledi.

GECELİĞİ 1000 DOLAR

Öte yandan bazı kullanıcılar otelin nerede olduğunu bildiklerini ve oldukça pahalı bir yer olduğunu söyledi. Gecelik 1000 dolar olan otelin ücretinin bir iş arkadaşıyla yemek yenecek son yer olduğu hakkında birçok yorumda bulunuldu.