Gazete Vatan Logo

3 çocuk annesinin vahşet dolu sonu! Kocası itiraf etti, temizlikçiler parkta buldu

3 çocuk annesinin kan donduran sonu. Günlerdir kayıp olarak aranan kadının başına gelen olaylar tek tek ortaya çıktı. Temizlik işçileri tarafından parkta bulunan kadının kocası tarafından yapılan itiraflar ise dünya gündemine oturdu. İşte haberin detayları...

3 çocuk annesinin vahşet dolu sonu! Kocası itiraf etti, temizlikçiler parkta buldu

Fransa'da yaşanan olayı dünya basını 'son dakika' gelişmesi olarak duyurdu. Yousef Matoug isimli adam karısını öldürdüğünü itiraf etti. Yousef'in polise verdiği detaylı bilgiler ise kan dondurdu.

Assia Matoug isimli kadının vücut parçaları Paris'in en güzel parklarından biri olarak kabul edilen tarihi Buttes-Chaumont'da bulundu. 6 Şubat tarihinden beri kayıp olan 3 çocuk annesinin başına gelenler dünyada manşet oldu.

KAFASINI AYRI BİR YERDE BULDULAR

Milliyet'te yer alan habere göre; 13 Şubat tarihinde parkın görevlileri rutin temizlik işlemleri sırasında bir poşet içerisinde kadının leğen kemiğini buldular. İhbar üzerine olay yerine gelen Fransız polisi konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Söz konusu soruşturmanın derinleşmesiyle birlikte Matoug'un, kesik kafası ve diğer vücut parçaları da bulundu.

Öte yandan söz konusu parkta Netflix'in en önemli dizilerinden biri olan 'Emily' dizisinin de çekildiği bilgisi edinildi.